EDITED Willee Wright Inderoy MG 7820 Web

Innherred

Trøndersk Matfestival - Et sted nær deg

Velkommen til glade matdager på Innherred!
Bli med når Kjerringa me´ Straumen steller i stand til fest! Hun skaper nydelig stemning med telt og lykter i hagen, og dekker på til tidlig sommeraften med fortreffelig fiskesuppe og hjemmebakte rundstykker. Gå heller ikke glipp av sørsamisk aften på Saemien Sijte med utsikt over Snåsavatnet, hvor du blir servert både tradisjonsrik mat og sørsamisk historie.

Flere steder i Innherred kan du dra til åpne gårdsutsalg, og være gjest ved langbord fylt med kortreiste, utsøkte retter – til stor glede for både vertskap og gjester. Barna kan glede seg til gårdsbesøk og nærkontakt med de mykeste snuter. Dette, og mye mer kan du ta del i over hele Innherred den første helg i juni. Mange steder tilbyr også overnatting for hele familien.

Nyt de beste smaker og bli kjent med gjestfrie matentusiaster på Innherred! Velkommen skal du være.

juli

20

lør.

Inderøy

juli

20

lør.

Arrangement
Barn
Restaurant

Landsskytterstevnet samler skyttere fra hele landet til Innherred, så da disker Kjerringa opp med Mat midt i blinken! Servering mellom kl 12-17! Bestill gjerne bord på forhånd.

20 jul.
kl. 12 - 17

september

07

lør.

Inderøy

september

07

lør.

Arrangement
Barn
Konsert
Marked
Restaurant
Utsalg

Straumens Dag er en kulturmønstring og martnasdag for hele Inderøy. Aktiviteter, boder, mat, konserter osv osv Noe for enhver smak!

07 sep.
kl. 10 - 17

november

30

lør.

Inderøy

november

30

lør.

Arrangement
Barn
Konsert
Marked
Restaurant
Utsalg

StraumJul er et lite, koselig og intimt førjulsarrangement midt i Straumen! Kom til Straumen siste helgen i november og kjenn på førjulsstemning, barnas gryende forventning inn mot adventstid, ispedd lukter, smaker og trivelig pyntede butikker og serveringssteder.

30 nov.
kl. 10 - 17

Samarbeidspartnere

Produsenter som deltar

Inderøy Brenneri

Gårdsbutikk, restaurant og lokalprodusert akevitt fra Inderøy.

Les mer
Inderøy Gårdsbryggeri

Øl brygget etter gamle håndverkstradisjoner. Har også eplecider og eplemost.

Les mer
Gangstad Gårdsysteri

Lager ost og iskrem av gårdens ferske kumelk.

Les mer
Flyndra og Marens bakeri

Saftige brød og kaker som smaker - ta med hjem eller nyt dem i kafeen.

Les mer
Fostad Nordre Gårdsutsalg

På Fostad Nordre har vi et gårdsutsalg der vi selger kjøtt av egen besetning. I tillegg har vi også andre produkter fra lokalmatprodusenter i nærområdet i gårdsutsalget.

Les mer
Inderøy Mosteri

Ren eplemost fra en av verdens nordligste eplehager

Les mer
Landhandelmuseet i Venneshamn

Landhandelmuseet leverer minner over disk i autentiske omgivelser. På sommeren har vi åpent museum søndager med salg av kaffe, saft, Kalsenkjeks og kaker. Vi arrangerer også konserter med pub og serverer lokal mat med ferskt brød og modna ost under Trøndersk Matfestival i en særegen atmosfære.

Les mer
Kjerringa me' Straumen

Bruktbutikk og lunsjkafè midt i hjertet av Straumen i Inderøy❤️ Her kan du kjøpe med deg både koppen og inventaret etter at du har drukket kaffen og slappet av i stolen.

Les mer
Gulburet

Gulburet er bedriften på gården Verdal Østre i Inderøy. Her er det gårdsbutikk og kafe, bakeri og bryggeri, møte-og selskapslokaler, åpent hele året. Her lager vi all mat som serveres - og bruker lokale råvarer .

Les mer
Ox Steak House

Våre hjemmelagde burgere og grillretter lages med kalvekjøtt fra vår egen gård, Øver-Hjellan i Sprova, Steinkjer kommune. En gård som ligger idyllisk til innerst i Beitstadfjorden.

Les mer