53318285709 810Abfa279 O

Mobil kokkelering

Mobil kokkelering på Trøndersk Matfestival

Festivalkokkene Eli Anne Sundset og Fredrik Totland skaper matmagi med de beste råvarene og produktene fra de 14 regionene som har stand. De unge kokkene vil kjøre flere show fra forskjellige scener under årets festival.

De vil også få med seg en gjest under en Mobil kokkelering: Norges Bocuse d'Or-representant og festivalkokk, Håvard Werkland.

Det vil også bli live-musikk med sanger Adrian Jørgensen underveis.

Torsdag 1. august: Munkegata ved Erling Skakkesgate, nord for telt C
Fredag 2. august: Torvet i Munkegata nord for telt F
Lørdag 3. august: Kirkebakken ved Vår Frues kirke.

se hele Programmet

Eli Anne Sundset

Eli Anne kommer fra Leksvik og har erfaring fra på To Rom og Kjøkken, og skal nå snart starte på Tollbua, i tillegg til at hun er en del av det norske kokkelandslaget.

Hun ble kåret til Årets Unge Kokk i 2023, og er med det kvalifisert til å konkurrere under Årets Kokk 2025.

Eli Anne var også del av teamet til Håvard Werkland under Bocuse d'Or Europe 2024, som ble arrangert i Trondheim.

Fredrik Totland

Fredrik kommer fra Sørli i Lierne og jobber til daglig på Le Bistro.

Han var med på laget til Håkon Solbakken under Årets Kokk 2023, han har vunnet Nordisk mesterskap for kokkelæringer og Asko servering Trondheimscup.

Fredrik ble interessert i kokkefaget da han var svært ung og fikk sin første kokkejakke allerede som tiåring, og åpnet faktisk en food truck på Lierne som 15-åring.

Inspirasjonsturné

De unge kokkene kjenner hverandre godt fra før, blant annet gjennom sin inspirasjonsturné i fjor da de, sammen med Nils Flatmark, besøkte videregående skoler i Trøndelag. 

De besøkte restaurant- og matfag-elever på 10 videregående skoler og tok med seg topp-råvarer levert av de samme leverandørene som leverte maten under Bocuse d’Or Europe 2024. 

Det ble altså en helt spesiell dag for elevene med fokus på råvareforberedelse, foredling, teknikker og mye, mye mer sammen med de tre topp-kokkene.

Vi er superglade for å ha med oss Eli Anne og Fredrik på Trøndersk Matfestival 2024!

53317931421 84C8a8b64c O (1)

Samarbeidspartnere