Matfestival Skilt Med Nidarosdomen

Trøndersk Matfestival 2024

Velkommen 1.-3. august 2024

Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen er Europas ledende lokalmatfestival. Festivalene skaper unike møter mellom mat- og drikkeprodusenter med lokalt, nasjonalt og internasjonalt publikum.

Trøndersk Matfestival sammen med Bryggerifestivalen har flere ganger fått internasjonal oppmerksomhet. Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen i Trondheim ble kåret til en av de 8 beste stedene i verden å befinne seg august 2023. Festivalene våre har blitt et anbefalt reisemål ikke bare i Europa, men hele verden. 

ÅPNINGSTIDER TRØNDERSK MATFESTIVAL
1.-3. August 2024

Torsdag 1. august 11:00-19:00

Fredag 2. august 11:00 - 19:00

Lørdag 3. august 11:00 - 17:30

Takk til våre samarbeidspartnere SpareBank1 SMN, REITAN, Innovasjon Norge, Trøndelag fylkeskommune og Trondheim kommune. Destinasjonsselskap, næringsapparat og gode støttespillere. 

Hva skjer?

Trøndersk Matfestival er et sammensatt arrangement. I tillegg til 200 ulike utstillere fra 14 regioner, arrangerer vi kurs, matseminar, barneaktiviteter, chefs' dinner og mobil kokkelering. 

Vi kårer også Årets Produkt innenfor 9 ulike kategorier, Årets Stand og Tenke Stort-prisen. Sammen med Sparebank 1 SMN blir Bærekraftsprisen delt ut. Festivalen er et viktig samlingspunkt for produsenter. Hit kommer det både lokale, nasjonale og internasjonale besøkende. 

Arrangør

Trøndersk Matfestival arrangeres av Oi! Trøndersk Mat og Drikke, et nonprofit aksjeselskap som jobber for å skape mersmak og merverdi for mat og drikke i Trøndelag. Festivalen ble første gang arrangert i 2005, og har siden vokst til å bli landets største lokalmatfestival.

Samarbeidspartnere