Nr 2 Mann Med Hund Bryggerifestivalen

Praktisk info

Bryggerifestivalen i Trondheim 1.-3. august ligger midt på Torvet i sentrum av Trondheim, med Trøndersk Matfestival i gatene rundt. Baren og festivalområdet omkranser den 18 meter høye statuen av Olav Tryggvason.

 

 

Åpningstider

Torsdag 1. august: kl. 11:00-23:00

Fredag 2. august: kl. 11:00-23:00

Lørdag 3. august: kl. 11:00-23:00

- Festivalområdet stenger kl. 23:30

 

Bryggerifestivalen på 1-2-3


Prisliste

Startplanke kr 625

Stor startpakke kr 425

Liten startpakke kr 225


1 Oi! kr 40

1 glass kr 40


Limited edition glass 2024 kr 80

T-skjorte kr 400

Hoodie kr 650

Totebag kr 100

Ølplanke kr 120

 

 

Ofte stilte spørsmål

Hvordan finne veien til Bryggerifestivalen i Trondheim, og hva om det er ting du lurer på underveis? Her er ofte stilte spørsmål - og svar.

For å følge live oppdateringer på festivalen følg oss på Instagram @bryggerifestivalen

Trenger jeg billett?

Nei du trenger ikke billett. Fram til onsdag 31.juli kan du forhåndskjøpe Startpakken, det betyr at du vil få fast-track inngang. Når du kommer på festivalen er det fri inngang, og du kjøper glass og Oi!-mynter i boden eller hos pop-up-selgerne rundt om på festivalområdet.

Koster det noe å komme inn på Bryggerifestivalen?

Nei, inngang er gratis!

Hvordan kommer jeg meg til Bryggerifestivalen?

Vi anbefaler at du tar buss inn til sentrum, da det kan være vanskelig å finne parkering. Bruk appen AtB for å finne live bussforbindelser. Du kan gå av på holdeplassen som heter Kongens gate, da er du midt i Prinsenkrysset og vil umiddelbart se festivalen. Holdeplassene Dronningens gate og Olav Tryggvasons gate er også midt i byen. Eller hva med å gå av på Nidarosdomen og rusle ned Munkegata og gjennom Trøndersk Matfestival på vei til Bryggerifestivalen?

For oss som har forhåndskjøpt Startpakken, hvor går vi?

Dere som har forhåndskjøpt Startpakken har en egen fast-track inngang, den ligger på vestre hjørnet av festivalen, mot ØX Tap Room. Her får du skannet Startpakken, utdelt armbånd for fast-track alle tre dager av festivalen, du får et spesialdesignet festivalglass og 10 Oi!'er. Denne inngangen er kun for de som har foråndskjøpt Startpakke, og du kan bruke den under hele festivalen. 


Jeg vil gjerne ta en sigg. Hvor kan jeg røyke?

Røykeområdet er ved siden av toalettene, i nærheten av Torvet-scenen, i hjørnet mot Trondheim Torg. Vi har satt ut askebeger og pyntet med urter og blomster til dere.


Hvor er toalettene sa du?

Toalettene er de blå festivaltoalettene samlet i hjørnet mot Trondheim Torg.


Kan jeg ta med hund?

Ja det kan du, hvis den er i bånd og oppfører seg pent.


Er det aldersgrense?

Bryggerifestivalen åpner kl 11, og er åpen for alle på dagtid. Når Trøndersk Matfestival stenger kl 19 på torsdag 1.august og fredag 2.august, og kl 17.30 på lørdag 3.august - er det 18-års aldersgrense. 


Er det mulig å vaske glassene sine?

Ja det er det. For at du skal få en så ren smaksopplevelse som mulig, har vi installert tre vasker inne på festivalen. Her kan du skylle glass(ene) dine, og drikke litt vann mellom smaksøktene.


Brygget jeg leste om i den trykte menyen og ville smake på, er utsolgt. Hvordan vet jeg hva som til enhver tid er tilgjengelig?

Kos deg med den trykte menyen, det er fint å bla i sidene og lese om ølstiler, gå ølruta, ta Knut Alberts quiz og se alle bryggeriene du kan velge mellom. Bryggerne gjør så godt de kan med å beregne hvor mye brygg som kommer til å gå unna, men noen ganger går de tom. Andre ganger har de brygget små batch av festivalspesialer som er tilgjengelig i en kort periode. Snakk gjerne med bryggerne, forhør deg om hvilke brygg som er populære, og om de lanserer noen festivalspesialer. Og husk at den digitale menyen alltid er oppdatert. I tillegg vil menyen i Untappd være oppdatert.


Hvor finner jeg den digitale menyen?

Den digitale menyen på nettsiden vår er alltid oppdatert. Bruk QR-koden på trebrikken på bordet ditt, og du blir tatt rett til den digitale menyen.


Hva er Untappd?

Untappd er en app som fungerer som 'sosiale medier om øl' hvor du kan rangere og prate om de ølene du smaker. Bryggerifestivalen er på Untappd, her er alle ølene listet og vil bli oppdatert kontinuerlig.


Jeg tåler ikke gluten. Hvordan finner jeg fram til glutenfrie øl?

Noen brygg er sertifiserte som glutenfrie. Andre vil opplyse om at de er under 20 ppm (parts per million). Det er opp til deg å vite hva du tolererer, da selv de fleste glutenfrie øl likevel vil ha en antydning av gluten. Alle glutenfrie øl er tydelig markert med "Gluten free" i trykt meny, og kan finnes i Glutenfri-kategorien i digital meny. Dersom du er usikker; snakk med bryggeriene.


Er det mulig å reservere bord?

Det er kun mulig å reservere bord i Loungen, det er tre økter per dag. Les mer og bestill HER.


Hva er fast track?

Fast track betyr at du kan benytte en egen inngang for å komme deg raskt inn på festivalen, i tilfelle det er kø. Fasttrack kan du kun få hvis du forhåndskjøper Startpakken, den får du kjøpt HER. Når festivalen har startet er det ikke lenger mulig å kjøpe fast track.


Flere spørsmål?

Spør bryggerne bak baren, frivillige med Bryggerifestival-t-skjorter, de i shop'en/som selger Oi'er, og sikkerhetspersonalet PCM.

Eller skriv melding til Bryggerifestivalen sine sider på Instagram og Facebook 

 

Vi gleder oss til å se deg!

Samarbeidspartnere