53094881707 1976698D69 K

Bryggerifestivalen

Bryggerifestivalen i Trondheim

Bryggerifestivalen arrangeres samtidig med Trøndersk Matfestival, og du finner festivalen på Torvet, midt i Trondheim sentrum. 

Enten du er nybegynner eller ølkjenner – Bryggerifestivalen er en kunnskapsfestival som byr på noe for enhver smak. Her opplever du både mangfold, tradisjoner og nye trender, og kan velge mellom mer enn 400 ulike brygg i menyen. 

Bak baren står 30 bryggeri fra inn- og utland, klare til å dele kunnskap og erfaringer.

Vi har 5 festivalrestauranter som tilbyr varierte og spennende retter som er tilpasset drikken du får kjøpt, og alt er selsvagt basert på lokale råvarer. 

Velkommen til Bryggerifestivalen i Trondheim 1.-3. august 2024!

 

Startpakke
Den perfekte gaven til deg selv eller noen du er glad i! Startpakke til Bryggerifestivalen, årets festival-happening!

I startpakken får du:

  • fast track-inngang (fast-track gjelder alle dager)
  • eksklusivt 2024-glass (limited edition)
  • 10 Oi! (festivalmynter)

Bryggerifestivalen har gratis inngang, og du får alltid kjøpt Startpakker (glass og festivalmynter) når du kommer inn på festivalen!

 

Brewers Brunch
Bli med på Brewers Brunch hvor du får servert god mat og drikke i hyggelige omgivelser. Det blir tre matserveringer fra våre festivalrestauranter, med tilhørende drikke fra baren. Ikke gå glipp av en unik smaksopplevelse du kun får på Bryggerifestivalen. 

 

Lounge
Inviter dine ansatte eller samarbeidspartnere til en hyggelig samling i Loungen på Bryggerifestivalen. Vi har flere ulike pakker i vår Lounge. 

Bryggerier 2024

Se full oversikt over de 31 bryggeriene du finner bak baren under årets festival. Både lokale, nasjonale og internasjonale bryggeri! Du finner også alkoholfrie alternativer i vår bar.

SE OVERIKTEN HER

Festivalrestauranter

På Bryggerifestivalen ønsker vi å tilby ulike smaker, og koble brygg med mat. Derfor hadde vi 5 utvalgte festivalrestauranter med skreddersydd festivalmat basert på trønderske råvarer.

Se oversikten her

Samarbeidspartnere

Organisator

Bryggerifestivalen arrangeres av Oi! Trøndersk Mat og Drikke, et non-profit aksjebasert selskap som jobber for å skape synlighet og feiring av lokale produsenter og bryggere i Trøndelagsregionen.

Festivalen ble arrangert for første gang i 2013, og har utviklet seg til å bli en populær arena for bryggeferdigheter, og viser frem det beste av håndverksbrygg fra regionen og landet som helhet.

Fordi vi går for kvalitet over kvantitet, har vi ingen ambisjoner om å bli den største bryggefestivalen som finnes. Men mange synes vi er den beste håndverksbryggefestivalen, og det er noe vi fortsetter å jobbe for!