53096071462 12901D0c13 K

Festivalmat

Festivalrestauranter 2024

På Bryggerifestivalen er det viktig å vise fram ulike smaker, og koble øl og mat. Smak og matkultur er en viktig del av opplevelsen. Derfor har vi hvert år utvalgte trønderske restauranter med skreddersydd festivalmat basert på trønderske råvarer.

Enten du skal velge drikke til maten, eller mat til drikken; be bryggerne og festivalrestaurantene om tips til hva som matcher. Her blir det noe for enhver smak. Restaurantene tilbyr både vegetar, kjøtt, fisk og snacks – alt basert på lokale råvarer. 

E.C. Dahls Pub & Kjøkken

Amerikansk-inspirert med råvarer fra lokale produsenter. Grillmat, burgere, fries, samt ostefat til øl

Les mer

Una Autopizzeria

Pizza portafoglio er typisk italiensk street food, stekt i vedfyrt pizzaovn og brettet sammen ved servering

Les mer

Sabrura Sticks & Sushi

Sabrura serverer sine klassikere innen sushi og asiatisk mat. Her finner du alt fra vårruller og rekechips til maki og pokebowl.

Les mer

Klempe og Dons

Klempe og Dons er kjent for pop-up på ulike lokasjoner i byen. Duoen består av kokken Håvard Klempe og bartenderen Jørgen Dons. De fokuserer på å skape mat og drikke kombinasjoner skreddersydd for hverandre.

Les mer

Sitter Catering

Med Erlend Sitter i front, kommer Sitter Catering til årets Bryggerifestival. Han har erfaring fra blant annet Arakataka, Fagn og Credo. Sitter Catering serverer streetfood basert på lokale råvarer under festivalen. 

Meny 2024

Her kan du se hva våre fem fantastiske festivalrestauranter tilbyr under Bryggerifestivalen 2024. Her finner du alt fra sjømat og pizza, til biffsnadder og nachos. 

Les mer

Samarbeidspartnere