Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Hvert år arrangerer vi kurs med de beste innenfor sitt fagfelt.
Våre kurs skal informere og inspirere, slik at vi bruker mer lokale råvarer i vår husholdning og blir flinkere til å utnytte den fantastiske matregionen vår.
Bli inspirert og lær noe nytt med kurs på Trøndersk Matfestival, 1.-3. august 2024.
Er du nysgjerrig på hvordan en ekte, prisvinnende ost blir til? Bli med Maren Gangstad på en inspirerende og lærerik dag, hvor dere skal få innblikk i hvordan flere av ostene deres blir til.
Er du nysgjerrig på hva det vil si å produsere økologisk mat og hvorfor det er bærekraftig? Bli med inspirasjonsbonde Inger-Lise Ingdal på guidet tur til økobønder fra fire utvalgte gårder. Du vil få innblikk i hvordan den økologiske maten produseres – og smaker.
Bli med på et praktisk og lærerikt kurs om urban dyrking med fokus på vannbaserte dyrkingsteknikker. Lær de grunnleggende prinsippene for vanndyrking, og få praktisk erfaring med å dyrke bladgrønnsaker fra frø av reddik, kål, agurk, brokkoli og sennep.
Bli med Ola Skjåk-Bræk til The Crab i Trondheim – og smak på salte, ferske, umami råvarer rett fra havet!
Bli med Britannia Hotels konditorsjef Cathrine Nilsen og lær å lage en ekte trøndersk bærterte - en hyllest til sommeren!
Bli med Jim André Stene fra Trøndelag Sankeri på en søtlig smaksreise i verdenen av spiselige ville vekster.
Bli med på et spennende og lærerikt bakekurs med Solvår Reinsberg fra Eidum Gårdsbakeri, et ekte håndverksbakeri!
Bli med Frøyværing Ellen Johansen på et dypdykk i tang og tarenes verden. For, ingenting smaker mer av kyst, sjø, bølger, sol og salt enn tang og tare!