Image (1)

Chef's Dinner

Trøndersk Matfestival og Christopher Davidsen m/venner inviterer til årets Chef’s Dinner!

Chef's Dinner er et av de store høydepunktene under Trøndersk Matfestival. Vi har fått med oss stjernekokk Christopher Davidsen for å gi dere en eventyrlig kveld med fantastisk mat, godt drikke og livlig festivalatmosfære med live musikk, show og dansing. Årets middag vil bli en kulinarisk fest du sent vil glemme!

Gjentar suksessen

Oi! har arrangert Chef's Dinner i samarbeid med Christopher for noen år tilbake. Nå repeterer vi suksessen, og denne gangen på hans nye restaurant Tollbua. Lokalene forvandles om til en helt egen Street Food-festival med seks forskjellige matstasjoner, der alle stasjonene vil være basert på de beste beste trønderske råvarer, med internasjonalt preg.

– Vi er så glade for å ha med oss Christopher og teamet hans, og ikke minst de spesielt inviterte gjestene som kommer ens ærend til Trøndersk Matfestival for å lage en helt spesiell kveld for oss, sier Aslaug Rustad, daglig leder i Oi!.

Christopher har invitert med seg tre av sine beste venner fra den gastronomiske verden, til å gi oss en uforglemmelig matopplevelse på Tollbua. Disse er to islandske stjernekokker; Michelinkokk Thrainn Freyr Vigfusson og Viktor Örn Andrésson, som vant bronse i den internationale Bocuse d'Or-konkurransen i 2017. Det blir også drinker av prisvinnende superbarista Andre Kvilhaug, som driver Pjolter og Punch i Stavanger.

– Jeg har rett og slett invitert noen av mine flinke, gode venner for å lage en ordentlig fest! Det blir skikkelig Street-food vibes, det blir mange ulike typer street-food, det blir musikk og show. Jeg gleder meg massevis til å lage en fest for våre besøkende, sier Davidsen.

Vennegjengen tar over Tollbua hele kvelden og disker opp til en helt unik opplevelse. Se for deg at du går nedover Las Ramblas i Barcelona, snur deg mot en salsa-fest i Copacabana før du drar opp en barstol i New Orleans. Det blir vill underholdning, spektakulær mat, sprudlende drikke og en kveld for historiebøkene.

Kjøp billetter

Viktor, Christopher,Hákon.Photo By Wil Lee Wright

Gjestekokker

André Kvilhaug

Den prisbelønnede bartenderen André Kvilhaug driver den anerkjente baren Pjolter & Punsj i Stavanger, som spesialiserer seg innen drinker med nordisk brennevin.

Kort tid etter åpningen, vant Pjolter & Punsj prisen for "Norway's best new cocktail bar" under Bartenders Choice Awards. Året etter stakk de av med fire priser, inkludert beste bartender, beste drink, og beste cocktailmeny, og i 2024 vant de "Peoples Choice" under kåringen.

Viktor Örn Andrésson

Andrésson er en av Islands mest prestisjefylte kokker. Han var medlem av det islandske kokkelandslaget fra 2009 til 2015, og har mottatt mange priser for sine kulinariske ferdigheter.

I 2013 ble han kåret til Årets islandske kokk, Årets nordiske kokk i 2014 og vant to gullmedaljer i Culinary World Cup i Luxembourg i 2014. Andrésson ledet også Islands lag til en bronsemedalje i den prestisjetunge Bocuse d'Or finalen i 2017.

Thrainn Freyr Vigfusson

Den talentfulle, Islandske Michelinkokken, Thrainn Freyr Vigfusson, driver både Michelinrestauranten ÓX, restauranten Sümac Grill + Drinks, og cocktailbaren Amma Don i Reykjavik.

ÓX mottok sin Michelinstjerne i 2022, og var den andre restauranten i hele Island til å motta den ettertraktede stjernen.

Gjestekokker

Christopher Davidsen

Christopher Davidsen driver restauranten Tollbua i Trondheim. Tidligere har han jobbet flere år som Head Chef ved Speilsalen på Britannia Hotell, som fikk sin første Michelinstjerne i februar 2020, etter ti måneders drift.

Christopher ble i 2015 gullvinner i Global Chef, som er det samme som VM i kokkekunst. De to påfølgende årene i vant han sølv i EM og han fikk sølv på Bocuse d´Or i Lyon 2017. Christopher er en sann mester og en av verdens beste kokker.

Christopher%20og%20Michelinstjerne%20Wil%20Lee-Wright.png (1)

Tollbua

Restauranten Tollbua er en leken, nordisk gourmetbistro med lokale råvarer og smaker fra hele verden. Maten er ekte og nyskapende med en tydelig kvalitetsprofil og fantastiske samspill mellom mat og vin.

Tollbua ble åpnet av Christopher Davidsen i februar 2024 og navnet "Tollbua" kommer av restaurantens fantastiske lokaler, i en over 100 år gammel tollbod på Brattørkaia i Trondheim.

Restauranten ble nylig varmt omtalt i den berømte Michelin-guiden, noe som bekrefter at Tollbua, etter kun tre måneder, ligger på et bemerkelsesverdig og prestisjefylt nivå. Deres bruk av lokale råvarer omtales som høydepunktet på menyen. 

Banner Tollbua 2

Samarbeidspartnere