Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
september
6
fre.
17:00 - 21:00
Vi inviterer til beitebord i hagen på Helgebostad. Som et takkemåltid etter en herlig sommer dekker vi opp til et beitebord( Grazing table) i hagen hvor det blir servert masse deilige retter basert på hva som finnes i hagen. Mer informasjon kommer i løpet av 24. Men ihvertfall, her blir det maks 20 plasser. Hagene på Helgebostad Hagebruk har gått igjennom mange forandringer denne sommeren. Denne ettermiddagen vil vi finne et kjempekult hagerom å invitere dere inn i.
august
11
søn.
13:00 - 14:30
Velkommen til hagen og nye utekjøkkenet på Helgebostad. Dette er et arrangement som varer ca 1,5 time. Det blir omvisning med påfølgende urtetesmaking og er tilgjengelig for maks 20 pers.
mai
25
lør.
13:00 - 16:00
Hos Bårdshaug Herregård får du vakre, historiske rammer rundt ditt besøk. Sov, spis og drikk godt.
17
14:00 - 17:00
Feir nasjonaldagen med stil på Bårdshaug Herregård – sikre deg ditt festbord allerede nå! Tradisjon tro inviterer vi til en innholdsrik 17. mai buffet, som serveres i hotellets stemningsfulle lobbyområde.
30
tor.
18:30 - 21:30
I anledning «Sommer i Tyrol» i borggården på Bårdshaug Herregård serveres en 3-retters tradisjonsmeny fra Tyrol, med lokale og regionale råvarer fra Trøndelag.
juni
2
11:00 - 15:30
Hele familien ønskes velkommen til gårdsopplevelser på Høstadsand gård på Byneset. Her kan du hilse på dyra, sette dine egne poteter og kjøpe kortreiste produkter i gårdsutsalget. Våre kolleger i Trondheims Matperler deltar med sine produkter.
8 - 9
lør. - søn.
8. juni sparkes sommeren igjen i gang med Straumen Open - en festivaldag med kunst, dans, mat, DJ og fest. Nils Aas Kunstverksted, Dans i Trøndelag og Kjerringa me` Straumen har i år igjen gått sammen for å skape et tettpakket program, der alle skal føle seg velkommen!