Matfestivalen Utstillere Hitrafrøya 533X400 Png (1)

Hitra og Frøya

Øyriket Hitra og Frøya

Produsentene fra Øyriket er lidenskapelig opptatt av mat og byr på havets delikatesser, kjøttprodukter og ost som har vunnet flere priser. Det lages mye godt av tang!

Disse møter du på Trøndersk Matfestival i Trondheim

Bryggeriet Frøya

På Uttian, en liten øy på Frøya i Trøndelag og med havet som nærmeste nabo, brygges øl som hyller kystkulturen. Navnene på bryggene er tatt fra mytologiske figurer og sagn fra de store hav. Ølet brygges på Trøndelags beste vann og råvarer og med tålmodig håndverk.

Les mer
DalPro Gårdsmat

Kvalitetskjøtt av hjort og villsau som har levd det frie liv på Hitra.

Les mer
Dolmøy Seafood

Dolmøy Seafood produserer ren sjømat fra Frøya og Hitra i Trøndelag!

Les mer
Garnviks Røkeri

Med sterkt fokus på ekte råvarer, utsøkt smak og kvalitetsgaranti, får du fiskeprodukter som skjemmer bort selv de mest kvalitetsbevisste ganer.

Les mer
HitraMat

Fersk kvalitetskrabbe fra Hitra

Les mer
Hitra Gårdsmat

Hitra Gårdsmat produserer kjøtt, og økologiske oster i verdensklasse.

Les mer
SalMar

SalMar er et av verdens største og mest effektive produsenter av oppdrettslaks.

Les mer
Smaker fra Øyriket

Smaker fra Øyriket er et bedriftssamarbeid av lokalmatprodusenter fra Hitra og Frøya med røtter i landbruk, sjømatnæringen og produksjon av drikkevarer. Nettverket består av entusiastiske og samarbeidsvillige bedrifter som deler kompetanse og erfaringer, og som på flere måter utfyller hverandre. Bedriftene har hver for seg en godt forankret produksjon av egne merkevarer, og samlet sett lang og bred erfaring.

Les mer

Kart over utstillerområdet

Finn frem i vårt nye kart! Søk etter produkter, utstillere, regioner eller kategorier, og bruk "Vis på kart" for å enkelt finne hvor de står.

Klikk her for å komme til kartet