UTSOLGT: Chef's Dinner med Christopher Davidsen & venner

Arrangement

OBS. arrangemenetet er UTSOLGT: Vi inviterer til en helt unik Chef's Dinner under Trøndersk Matfestival. I år arrangeres den i samarbeid med Christopher Davidsen, ved hans splitter nye restaurant, Tollbua.

OBS. arrangemenetet er UTSOLGT - send mail til booking@tollbua-trondheim.no for å stå på venteliste. Christopher har invitert med seg tre gode venner: den islandske Michelinkokken Thrainn Freyr Vigfusson, Viktor Örn Andrésson, som vant bronse i den internasjonale Bocuse d'Or-konkurransen i 2017, og Andre Kvilhaug, som driver Pjolter og Punch i Stavanger. Vennegjengen tar over Tollbua hele kvelden og inviterer til storslått fest - one not to miss! Det legges opp til en Street-Food festival ikke tidligere sett i Trondheim, med ulike matstasjoner og barer som alle skal feire det beste Trøndelag har å by på, med en internasjonal tvist. Tenk New Orleans som møter Barcelona som igjen møter Copacabana. Det blir live musikk, underholdning, godt drikke og selvfølgelig fantastisk mat basert på de aller beste trønderske råvarer! Billetten inkluder er alle rettene servert fra ulike stasjoner. Den inkluderer også en helt ny velkomstdrink kreert av Andre Kvilhaug for denne anledningen.

Andre aktiviteter fra denne produsenten:

juni

5

tor.

08:00 - 10:30

Trondheim
Arrangement

Velkommen til frokostmøte om rekruttering til matbransjen torsdag 5.juni fra 08.00-10.00!

05 jun.
kl. 08:00 - 10:30

juli

30

ons.

19:00 - 23:00

Trondheim
Arrangement

2 x 20 år med lidenskap for lokalmat – en kveld du ikke vil gå glipp av! 

30 jul.
kl. 19:00 - 23:00

juli

31

tor.

14:00 - 16:00

Trondheim
Arrangement

Velkommen til en lunsjopplevelse utenom det vanlige – der smak, historie og fellesskap møtes ved langbordet langs Nidelven.

31 jul.
kl. 14:00 - 16:00

juli

31

tor.

16:00 - 17:00

Trondheim
Kurs

Bli med på en guidet sjokoladesmaking med Iris Martinsen-Aune, gründeren bak Jentene på Tunet - Chocolatier!

31 jul.
kl. 16:00 - 17:00

august

1

fre.

12:00 - 13:00

Trondheim
Kurs

Akevitt har lange tradisjoner i Trøndelag som strekker seg tilbake i flere hundre år. Svein Berfjord fra Inderøy Brenneri og Ulrik Bjerkeli fra ØX Bryggeripub og Destilleri har stort fokus på bruk av lokale råvarer i sin produksjon, og å bringe videre den lange og stolte tradisjonen med akevittproduksjon i Trondheim.

01 aug.
kl. 12:00 - 13:00

Andre aktiviteter:

mai

28

ons.

19:00 - 20:30

Digitalt
Kurs

Lokalmat handler om ekte historier, akkurat som TikTok. Foredragsholder Amanda lærer deg hva som funker og hvordan du enkelt kommer i gang.

28 mai
kl. 19:00 - 20:30

mai

31

lør.

13:00 - 16:00

Orkland
Arrangement

Hos Bårdshaug Herregård får du vakre, historiske rammer rundt ditt besøk. Sov, spis og drikk godt.

31 mai
kl. 13:00 - 16:00
30 aug.
kl. 13:00 - 16:00
27 sep.
kl. 13:00 - 16:00