Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
OBS. arrangemenetet er UTSOLGT - send mail til booking@tollbua-trondheim.no for å stå på venteliste. Christopher har invitert med seg tre gode venner: den islandske Michelinkokken Thrainn Freyr Vigfusson, Viktor Örn Andrésson, som vant bronse i den internasjonale Bocuse d'Or-konkurransen i 2017, og Andre Kvilhaug, som driver Pjolter og Punch i Stavanger. Vennegjengen tar over Tollbua hele kvelden og inviterer til storslått fest - one not to miss! Det legges opp til en Street-Food festival ikke tidligere sett i Trondheim, med ulike matstasjoner og barer som alle skal feire det beste Trøndelag har å by på, med en internasjonal tvist. Tenk New Orleans som møter Barcelona som igjen møter Copacabana. Det blir live musikk, underholdning, godt drikke og selvfølgelig fantastisk mat basert på de aller beste trønderske råvarer! Billetten inkluder er alle rettene servert fra ulike stasjoner. Den inkluderer også en helt ny velkomstdrink kreert av Andre Kvilhaug for denne anledningen.
Ingen hendelser funnet
september
27
lør.
13:00 - 16:00
Hos Bårdshaug Herregård får du vakre, historiske rammer rundt ditt besøk. Sov, spis og drikk godt.
oktober
30
tor.
12:30 - 16:00
Velkommen til et mini-seminar om bærekraft hvor du i tillegg til en fantastisk lunsj, også blir servert noen av høstens beste råvarer. Tilberedt av Årets Kokk konkurrent, Eli Anne Sundset, og noen utvalgte ungdomsskoleelever.
november
1
18:30 - 22:30
Viltaften på Bårdshaug Herregård: Trøndelags beste råvarer, kortreist og sesongbasert. En unik matopplevelse med historisk atmosfære.
17
man.
13:00 - 20:00
I denne samlingen skal vi se på hvordan regioner og aktører har jobbet sammen for å oppnå mål. Vi utfordrer tankesett og lærer av hverandre med et mål frem mot Nasjonaljubileet 2030. Samlingen avsluttes med en fantastisk middag i Palmehaven på Britannia i regi av RM elever.