Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
august
1 - 2
fre. - lør.
Trøndersk Matfestival er 20 år i 2025. Det er derfor valgt ut 12 ulike produkter som representerer det brede mangfoldet i Trøndelag – både geografisk, råvaremessig og historisk. I år kan du booke de plass til en av våre jubileumsløyper, hvor du får bli med på e guidet smaking av noen av disse produktene. Du kan velge mellom 3 ulike matøyper, med forskjellige produkter. Bli med vår guide, Gunn Solberg, på en inspirasjonsturne til fem utvalgte jubileumsprodukter på festivalområdet. Produsentene vil gi deg et innblikk i hvordan produktet produseres, og ikke minst hvordan det smaker!
Ingen hendelser funnet
2
lør.
14:00 - 15:00
På dette kurset vil du få høre litt av historien om norsk whisky - hvor og hvordan den lages, og hva som gjør den spesielt god.
16:00 - 17:00
Gin? Den drikker man vel bare sammen med tonic, eller i en fancy cocktail? Nei - da begrenser du deg selv unødvendig, og går kanskje glipp av noen fantastiske smaker!
11:00 - 23:00
Verdensnyhet - toetasjes Lounge på Trondheim Torv! Bryggerifestivalen bygger i høyden. Les mer og sikre din plass her.
30
13:00 - 16:00
Hos Bårdshaug Herregård får du vakre, historiske rammer rundt ditt besøk. Sov, spis og drikk godt.
jun - aug
1 - 31
søn. - søn.
Åpent utsalg på Hognabrygg i sommer: Mandag til torsdag, kl 10-16 Fredag, kl 10-18