Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Åpningstider Barnas Sjømatfestival på Clarion Hotel Trondheim Lørdag 29. mars fra kl 11-16 Søndag 30. mars fra kl 11-16 Barn og unge har en naturlig plass under festivalen Norway Seafood Festival. Barnas Sjømatfestival skal engasjere og pirre nysgjerrigheten hos de minste. Til festivalen kommer blant annet Redningsselskapet med aktiviteter for både små og store barn, og kunnskapssenteret Kystens Hus lar barn og unge få et unikt innblikk i livet under vann. Dagligvarekjeden Meny skal arrangere sin populære «Fiskeknappen» hvor de minste blir kjent med blant annet Kaja Kveite og Ludvig Laks.
Ingen hendelser funnet
juli
30
ons.
09:00 - 15:30
En urolig verden med krig og tollmurer gjør at vi må produsere mer av maten vi spiser. Selvforsyninga skal opp til minimum 50% innen 2030 sier totalberedskapskommisjonen. Det skal vi få til.
19:00 - 23:00
31
tor.
12:00 - 13:00
Eva Nordfjell fra Rørosrein tilhører en sørsamisk reindriftsfamilie med base i Røros. Familien er en del av en sijte, som er flere samiske familier som i fellesskap forvalter store reinflokker.
14:00 - 15:00
Norsk eplesider har vært i en voldsom utvikling og vekst i mange år, og nå begynner produksjonen også å ta fart i Trøndelag!
14:00 - 16:00
Velkommen til en lunsjopplevelse utenom det vanlige – der smak, historie og fellesskap møtes ved langbordet langs Nidelven.