Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
I samarbeid med Nidaros Pilegrimsgård inviterer vi til en unik og sanselig reise langs Europas viktigste pilegrimsleder – fra Santiago de Compostela, via Roma og Jerusalem, frem til Nidaros. Dette er en reise i mat og kultur, servert som en flerretters lunsj ved pilegrimens endestasjon. Med utgangspunkt i steder langs leden tar Reneé Fagerhøi og Thomas Borgan deg med på en kulinarisk reise. Rett for rett lar de seg inspirere av lokale tradisjoner, råvarer og koketeknikker fra pilegrimene sine reisemål – og lar dem møte trønderske råvarer og formidling. Her kombineres søreuropeiske impulser med nordisk forankring, før det hele lander i Nidaros og feiringen av matfestivalens 20-årsjubileum. Gjennom hele måltidet formidler Nidaros Pilegrimsgård historien om pilegrimene som brakte med seg ideer, urter, smaker og tanker mellom sør og nord. Du vil bli tatt med gjennom tusen år med kulturutveksling og fellesskap – akkompagnert av musikalske innslag og levende historiefortelling. Det hele skjer der pilegrimene endelig nådde frem: ved Nidarosdomen, i hjertet av Trondheim.
Ingen hendelser funnet
november
17
man.
16:30 - 19:00
Velkommen til en fantastisk festmiddag i Palmehaven - inspirert av samisk matkultur og samiske råvarer.
13:00 - 20:00
I denne samlingen skal vi se på hvordan regioner og aktører har jobbet sammen for å oppnå mål. Vi utfordrer tankesett og lærer av hverandre med et mål frem mot Nasjonaljubileet 2030. Samlingen avsluttes med en fantastisk samisk-inspirert middag i Palmehaven på Britannia i regi av elever fra Restaurant og Matfag.
desember
4
tor.
11:30 - 14:30
Velkommen til vår tradisjonelle julelunsjbuffet, tirsdag til fredag fra 4. desember – 19. desember!
7
søn.
14:00 - 17:00
Ta med deg familien på en uforglemmelig julemarkering på Bårdshaug Herregård.