Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Velkommen til Oi! Matseminar, 31. juli på Scandic Nidelven! Står vi foran en ny gullalder for trønderske produsenter? - Trondheim kommune, Trøndelag fylkeskommune, Ski-VM Trondheim 2025 og Nasjonaljubileet tallfester høye lokalmat-ambisjoner. - Forsvaret inngår langsiktige kontrakter med lokalmatprodusenter. 👉 Har vi nok fiskere og bønder? 👉 Hvis vi vokser kjapt – hva da med dyrevelferden? 👉 Får vi flere Beskytta Betegnelser eller blir det mer EMV? Vi ønsker svar på spørsmålene over – og fra scenen vil vi få oppleve de som kan besvare dette best! Og i tillegg skal vi ta imot alle de nominerte til Årets Produkt 2024, og kåre fortjente vinnere! 🏅 Se de nominerte til Årets Produkt 2024 her: https://www.oimat.no/.../de-nominerte-til-arets-produkt.../ Registrering starter kl. 09.30 – vel møtt! Se hele programmet: https://bit.ly/44ZADnY
Ingen hendelser funnet
juli
30
ons.
09:00 - 15:30
En urolig verden med krig og tollmurer gjør at vi må produsere mer av maten vi spiser. Selvforsyninga skal opp til minimum 50% innen 2030 sier totalberedskapskommisjonen. Det skal vi få til.
19:00 - 23:00
31
tor.
12:00 - 13:00
Eva Nordfjell fra Rørosrein tilhører en sørsamisk reindriftsfamilie med base i Røros. Familien er en del av en sijte, som er flere samiske familier som i fellesskap forvalter store reinflokker.
14:00 - 15:00
Norsk eplesider har vært i en voldsom utvikling og vekst i mange år, og nå begynner produksjonen også å ta fart i Trøndelag!
14:00 - 16:00
Velkommen til en lunsjopplevelse utenom det vanlige – der smak, historie og fellesskap møtes ved langbordet langs Nidelven.