Hvordan produserer vi økologisk mat? Guidet tur og smakebiter

Arrangement
Guidet omvisning
Marked

Er du nysgjerrig på hva det vil si å produsere økologisk mat – og hvorfor det er bærekraftig? Bli med inspirasjonsbonde Inger-Lise Ingdal på guidet tur til økobønder fra fire utvalgte gårder på standområdet under Trøndersk Matfestival 2024. Du vil få innblikk i hvordan den økologiske maten produseres – og smaker. Flere datoer og tidspunkt tilgjengelig.

Bøndene vil fortelle om gården sin, hva det vil si å drive økologisk, og hvorfor de driver nettopp med det. De byr selvfølgelig også på smaksprøver fra egen produksjon. På turen vil du møte bønder som driver økologisk produksjon på sin gård og som har stand på festivalen. Det vil bli både økologisk ost, kjøtt, bakervarer og grønnsaker. Guide, sprudlende inspirator og økomelkbonde, Inger-Lise Ingdal innleder med en smakebit på hva økologisk mat og landbruk er, hvordan det henger sammen med bærekraft og svarer på spørsmål underveis.

Andre aktiviteter fra denne produsenten:

mars

28

fre.

11:00 - 23:00

Trondheim
Arrangement
Barn
Marked
Restaurant
Utsalg

Under Norway Seafood Festival 2025 kommer lokale sjømatprodusenter til Clarion Hotel Trondheim på Brattøra. Ta turen til Norges store mønstring av sjømat, og opplev et fantastisk sjømatmarked for hele familien.

28 mar.
kl. 11:00 - 23:00
29 mar.
kl. 11:00 - 23:00

mars

28

fre.

11:00 - 23:00

Trondheim
Arrangement
Barn
Marked
Restaurant
Utsalg

Ta turen til Barnas Sjømatfestival under Norway Seafood Festival for gøye og lærerike aktiviteter for barn og ungdom.

28 mar.
kl. 11:00 - 23:00
29 mar.
kl. 11:00 - 23:00

mars

24 - 29

man. - lør.

Trondheim
Arrangement
Barn
Marked
Restaurant
Utsalg

Velkommen til Norway Seafood Festival 2024! En festival som feirer norsk sjømat i beste sesong.

24 mar. - 29 mar.
kl. 10:00 - 23:00

mai

22

tor.

17:00 - 20:00

Trondheim
Kurs
Guidet omvisning

Bli med Jim-André Stene fra Trøndelag Sankeri på en kunnskapsrik tur i marka! Smak, lukt og lær om hvilke arter og vekster som finnes på våren og hvordan du kan bruke dem til å lage nydelige retter hjemme.

22 mai
kl. 17:00 - 20:00

Andre aktiviteter:

mars

29

lør.

11:54 - 22:30

Orkland
Arrangement

Sjømatkveld på Bårdshaug Herregård: Trøndelags beste råvarer, kortreist og sesongbasert. En unik matopplevelse med historisk atmosfære.

29 mar.
kl. 11:54 - 22:30