Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Bli med på et spennende og lærerikt bakekurs med Eidum Gårdsbakeri, som er drevet av Solvår Reinsberg på Stjørdal. Solvår har forvandlet driftsbygningen på hjemgården til et ekte håndverksbakeri som hun har drevet i 13 år. Nå kan du lære og få tips fra ei som virkelig kan brødbakst. På kurset vil du lære hemmeligheten bak godt brød, både med surdeig og med gjær, og få innsikt i triksene for å få til gode brød hjemme. Du vil få smake på ulike typer brød og lære om forskjellige varianter av mel og helkorn. Kurset vil lære deg om norsk håndverk og tradisjon – og hvilke teknikker som er viktige for å få til gode hjemmebakte brød. Solvår deler noen av sine beste oppskrifter, som du kan ta med deg hjem til eget kjøkken. Ta med deg spørsmål og utfordringer fra egen brødbaking og bli med Eidum Gårdsbakeri på et jordnært kurs i brødbaking.
Ingen hendelser funnet
juli
30
ons.
09:00 - 15:30
En urolig verden med krig og tollmurer gjør at vi må produsere mer av maten vi spiser. Selvforsyninga skal opp til minimum 50% innen 2030 sier totalberedskapskommisjonen. Det skal vi få til.
19:00 - 23:00
31
tor.
12:00 - 13:00
Eva Nordfjell fra Rørosrein tilhører en sørsamisk reindriftsfamilie med base i Røros. Familien er en del av en sijte, som er flere samiske familier som i fellesskap forvalter store reinflokker.
14:00 - 15:00
Norsk eplesider har vært i en voldsom utvikling og vekst i mange år, og nå begynner produksjonen også å ta fart i Trøndelag!
14:00 - 16:00
Velkommen til en lunsjopplevelse utenom det vanlige – der smak, historie og fellesskap møtes ved langbordet langs Nidelven.