Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Bli med på et spennende og lærerikt bakekurs med Eidum Gårdsbakeri, som er drevet av Solvår Reinsberg på Stjørdal. Solvår har forvandlet driftsbygningen på hjemgården til et ekte håndverksbakeri som hun har drevet i 13 år. Nå kan du lære og få tips fra ei som virkelig kan brødbakst. På kurset vil du lære hemmeligheten bak godt brød, både med surdeig og med gjær, og få innsikt i triksene for å få til gode brød hjemme. Du vil få smake på ulike typer brød og lære om forskjellige varianter av mel og helkorn. Kurset vil lære deg om norsk håndverk og tradisjon – og hvilke teknikker som er viktige for å få til gode hjemmebakte brød. Solvår deler noen av sine beste oppskrifter, som du kan ta med deg hjem til eget kjøkken. Ta med deg spørsmål og utfordringer fra egen brødbaking og bli med Eidum Gårdsbakeri på et jordnært kurs i brødbaking.
mars
28
fre.
11:00 - 23:00
Under Norway Seafood Festival 2025 kommer lokale sjømatprodusenter til Clarion Hotel Trondheim på Brattøra. Ta turen til Norges store mønstring av sjømat, og opplev et fantastisk sjømatmarked for hele familien.
Ta turen til Barnas Sjømatfestival under Norway Seafood Festival for gøye og lærerike aktiviteter for barn og ungdom.
24 - 29
man. - lør.
Velkommen til Norway Seafood Festival 2024! En festival som feirer norsk sjømat i beste sesong.
mai
22
tor.
17:00 - 20:00
Bli med Jim-André Stene fra Trøndelag Sankeri på en kunnskapsrik tur i marka! Smak, lukt og lær om hvilke arter og vekster som finnes på våren og hvordan du kan bruke dem til å lage nydelige retter hjemme.
29
lør.
11:54 - 22:30
Sjømatkveld på Bårdshaug Herregård: Trøndelags beste råvarer, kortreist og sesongbasert. En unik matopplevelse med historisk atmosfære.