Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
OBS. arrangemenetet er UTSOLGT - send mail til booking@tollbua-trondheim.no for å stå på venteliste. Christopher har invitert med seg tre gode venner: den islandske Michelinkokken Thrainn Freyr Vigfusson, Viktor Örn Andrésson, som vant bronse i den internasjonale Bocuse d'Or-konkurransen i 2017, og Andre Kvilhaug, som driver Pjolter og Punch i Stavanger. Vennegjengen tar over Tollbua hele kvelden og inviterer til storslått fest - one not to miss! Det legges opp til en Street-Food festival ikke tidligere sett i Trondheim, med ulike matstasjoner og barer som alle skal feire det beste Trøndelag har å by på, med en internasjonal tvist. Tenk New Orleans som møter Barcelona som igjen møter Copacabana. Det blir live musikk, underholdning, godt drikke og selvfølgelig fantastisk mat basert på de aller beste trønderske råvarer! Billetten inkluder er alle rettene servert fra ulike stasjoner. Den inkluderer også en helt ny velkomstdrink kreert av Andre Kvilhaug for denne anledningen.
mars
24 - 29
man. - lør.
Velkommen til Norway Seafood Festival 2024! En festival som feirer norsk sjømat i beste sesong.
mai
22
tor.
17:00 - 20:00
Bli med Jim-André Stene fra Trøndelag Sankeri på en kunnskapsrik tur i marka! Smak, lukt og lær om hvilke arter og vekster som finnes på våren og hvordan du kan bruke dem til å lage nydelige retter hjemme.
29
lør.
11:54 - 22:30
Sjømatkveld på Bårdshaug Herregård: Trøndelags beste råvarer, kortreist og sesongbasert. En unik matopplevelse med historisk atmosfære.