Bringebær - selvplukk og kassesalg

Barn
Gårdsbesøk
Marked
Utsalg

På Snauan Gård produserer vi jordbær, bringebær og honning - ekte smak av sommer. Gården ligger idyllisk til midt på vakre Byneset, 25 min. fra Trondheim sentrum.

Selvplukk Plukk bringebær selv og få opplevelsen med på kjøpet. Tid må bookes på forhånd. Ring 47763520. Kassesalg Bestill ferdig plukket kasse og hent i vårt gårdsutsalg. Du bestiller ved å ringe 47763520. Sesong Trøndersommeren kan være lunefull og bærsesongen kan derfor variere. Bringebærsesongen varer normalt fra begynnelsen til slutten av august, men vi tar derfor forbehold om vær og sesong. Ankomst Bil fra Trondheim om Flakk eller Klett, fra Heimdal om Rinvgål. Buss nr 75, stoppested Berg. Velkommen til gards!

Andre aktiviteter fra denne produsenten:

Ingen hendelser funnet

Andre aktiviteter:

mars

28

fre.

11:00 - 23:00

Trondheim
Arrangement
Barn
Marked
Restaurant
Utsalg

Under Norway Seafood Festival 2025 kommer lokale sjømatprodusenter til Clarion Hotel Trondheim på Brattøra. Ta turen til Norges store mønstring av sjømat, og opplev et fantastisk sjømatmarked for hele familien.

28 mar.
kl. 11:00 - 23:00
29 mar.
kl. 11:00 - 23:00

mars

28

fre.

11:00 - 23:00

Trondheim
Arrangement
Barn
Marked
Restaurant
Utsalg

Ta turen til Barnas Sjømatfestival under Norway Seafood Festival for gøye og lærerike aktiviteter for barn og ungdom.

28 mar.
kl. 11:00 - 23:00
29 mar.
kl. 11:00 - 23:00

mars

29

lør.

11:54 - 22:30

Orkland
Arrangement

Sjømatkveld på Bårdshaug Herregård: Trøndelags beste råvarer, kortreist og sesongbasert. En unik matopplevelse med historisk atmosfære.

29 mar.
kl. 11:54 - 22:30

mars

24 - 29

man. - lør.

Trondheim
Arrangement
Barn
Marked
Restaurant
Utsalg

Velkommen til Norway Seafood Festival 2024! En festival som feirer norsk sjømat i beste sesong.

24 mar. - 29 mar.
kl. 10:00 - 23:00

mai

22

tor.

17:00 - 20:00

Trondheim
Kurs
Guidet omvisning

Bli med Jim-André Stene fra Trøndelag Sankeri på en kunnskapsrik tur i marka! Smak, lukt og lær om hvilke arter og vekster som finnes på våren og hvordan du kan bruke dem til å lage nydelige retter hjemme.

22 mai
kl. 17:00 - 20:00