Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Velkommen til vår tradisjonelle julelunsjbuffet, alle hverdager fra 5. desember – 20. desember! Buffeten dekkes i julepyntede omgivelser inne på hotellet. Vi serverer varm julemat, stort koldtbord med hjemmelagde og lokale fristelser, dessertbord og kaffe/te. Julelunsjen vår er populær som juleavslutning for bedrifter og grupper. Det er også en fin anledning til å ta en stor og god førjuls-lunsj med venner og familie her på trivelige Bårdshaug Herregård. I år kan du velge mellom to sittinger: Fra kl. 11:15 – 12:30 Fra kl. 13:00 – 14:15 Pris: 495,- per person Grupper under 9 gjester kan reservere bord https://booking.gastroplanner.no/baardshaug-herregaard/t For 9 eller flere gjester vennligst ta kontakt på post@baardshaug.no / 72 47 99 00 for reservasjon.
august
30
lør.
13:00 - 16:00
Hos Bårdshaug Herregård får du vakre, historiske rammer rundt ditt besøk. Sov, spis og drikk godt.
november
1
18:30 - 22:30
Viltaften på Bårdshaug Herregård: Trøndelags beste råvarer, kortreist og sesongbasert. En unik matopplevelse med historisk atmosfære.
juli
ons.
09:00 - 15:30
En urolig verden med krig og tollmurer gjør at vi må produsere mer av maten vi spiser. Selvforsyninga skal opp til minimum 50% innen 2030 sier totalberedskapskommisjonen. Det skal vi få til.
19:00 - 23:00
31
tor.
12:00 - 13:00
Eva Nordfjell fra Rørosrein tilhører en sørsamisk reindriftsfamilie med base i Røros. Familien er en del av en sijte, som er flere samiske familier som i fellesskap forvalter store reinflokker.
14:00 - 15:00
Norsk eplesider har vært i en voldsom utvikling og vekst i mange år, og nå begynner produksjonen også å ta fart i Trøndelag!
14:00 - 16:00
Velkommen til en lunsjopplevelse utenom det vanlige – der smak, historie og fellesskap møtes ved langbordet langs Nidelven.