Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Åpningstider i sommer: 4.juni-2.juli: Vi har åpent alle dager, unntatt lørdager, grunnet bryllup. A la Carte serveres klokken 14:00-17:30 og middag serveres klokken 19:00. Husk å reservere bord via vår hjemmeside. Loftet Skybar er åpen onsdag-fredag, klokken 18:00-00:00. Åpningstider 2.juli-13.august. Vi holder åpent alle dager, unntatt lørdag grunnet bryllup. A la Carte serveres fra klokken 14:00, og middag serveres klokken 19:00 og 20:00Bordreservasjon gjøres på vår hjemmeside. Loftet Skybar er åpen onsdag-torsdag klokken 18:00-00:00/fredager 18:00-01:00. For øvrige informasjon om våre åpningstider og bordbestilling, besøk oss på vår hjemmeside: www.oyna.no Ønsker du å komme i kontakt med oss, send oss en henvendelse: post@øyna.no Besøksadresse: Øynavegen 60. Velkommen hit til oss i sommer! Følg oss på Instagram: Oynakulturlandskapshotell Facebook: Øyna Kulturlandskapshotell Hjemmeside: www.oyna.no
Ingen hendelser funnet
juli
22 - 27
man. - lør.
På Snauan Gård produserer vi jordbær, bringebær og honning - ekte smak av sommer. Gården ligger idyllisk til midt på vakre Byneset, 25 min. fra Trondheim sentrum.
31
ons.
09:30 - 16:00
Vi inviterer til Oi! Matseminar onsdag 31. juli, hvor vi skal løfte tema som er viktige for Trøndelag som matregion.
19:00 - 23:30
OBS. arrangemenetet er UTSOLGT: Vi inviterer til en helt unik Chef's Dinner under Trøndersk Matfestival. I år arrangeres den i samarbeid med Christopher Davidsen, ved hans splitter nye restaurant, Tollbua.
august
1
tor.
12:00 - 13:00
Bli med Frøyværing Ellen Johansen på et dypdykk i tang og tarenes verden. For, ingenting smaker mer av kyst, sjø, bølger, sol og salt enn tang og tare!