Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Vi har telt og lykter i hagen- og skulle det bli alt for kaldt har vi hjerterom og husrom innendørs! Meny:Kjerringas fiskeburger av fisk fra Skarnsundet og potetsalat på lokale grønnsaker. En smak av Inderøy- spekemattallerken, lokale oster og hjemmebakte rundstykker.
Ingen hendelser funnet
juli
22 - 27
man. - lør.
På Snauan Gård produserer vi jordbær, bringebær og honning - ekte smak av sommer. Gården ligger idyllisk til midt på vakre Byneset, 25 min. fra Trondheim sentrum.
31
ons.
09:30 - 16:00
Vi inviterer til Oi! Matseminar onsdag 31. juli, hvor vi skal løfte tema som er viktige for Trøndelag som matregion.
19:00 - 23:30
OBS. arrangemenetet er UTSOLGT: Vi inviterer til en helt unik Chef's Dinner under Trøndersk Matfestival. I år arrangeres den i samarbeid med Christopher Davidsen, ved hans splitter nye restaurant, Tollbua.
august
1
tor.
12:00 - 13:00
Bli med Frøyværing Ellen Johansen på et dypdykk i tang og tarenes verden. For, ingenting smaker mer av kyst, sjø, bølger, sol og salt enn tang og tare!