Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Inderøy Mosteri åpner lokalene, eplehagen og butikken, og inviterer Trøndelag på besøk! Våre venner i Inderøy Kaffebrenneri og på Åsvang gård kommer også. På søndag er det stor sjanse for bålkaffe fra 3 x verdensmester i bålkaffe Einun Skorem. Vi er så heldige at Torstein og Ingeborg på Åsvang gård kommer og steker vafler også. Kanskje har de med seg både rømmer og smør - kanskje det beste du kan få tak i? Det er sannsynligvis blomstring i eplehagen og det er verdt en tur for å se, og vi åpner mosteriet (produksjonslokalet) slik at de som ønsker det kan få en titt innom og se kule maskiner, og hvordan vi gjør det! Velkommen!
Ingen hendelser funnet
juli
22 - 27
man. - lør.
På Snauan Gård produserer vi jordbær, bringebær og honning - ekte smak av sommer. Gården ligger idyllisk til midt på vakre Byneset, 25 min. fra Trondheim sentrum.
31
ons.
09:30 - 16:00
Vi inviterer til Oi! Matseminar onsdag 31. juli, hvor vi skal løfte tema som er viktige for Trøndelag som matregion.
19:00 - 23:30
OBS. arrangemenetet er UTSOLGT: Vi inviterer til en helt unik Chef's Dinner under Trøndersk Matfestival. I år arrangeres den i samarbeid med Christopher Davidsen, ved hans splitter nye restaurant, Tollbua.
august
1
tor.
12:00 - 13:00
Bli med Frøyværing Ellen Johansen på et dypdykk i tang og tarenes verden. For, ingenting smaker mer av kyst, sjø, bølger, sol og salt enn tang og tare!