Matfestivalen Utstillere Røros 533X400 Png

Røros

Her står lokal matproduksjon svært sterkt, og gjennom godt samarbeid har Røros-regionen skapt et mateventyr uten like. Trofaste og nye utstillere tar deg hjertelig imot.

Disse møter du på Trøndersk Matfestival i Trondheim

Eggen Gardsysteri

Smakfulle oster laget av økologisk kumelk.

Les mer
Galåvolden Gård

Galåvolden Gård er Rørosregionens ledende leverandør av ferske gårdsegg. De selger også meieriprodukter og andre typer gårdsmat, slik som RørosOst, RørosIs, Røroskake, Røros Majones, Røros Vaffel og Røros Pannekake. I 2021 lanserte vi Rausjødalsost og Røros Marengs.

Les mer
Nordli Gård

Honningprodusent på Tynset. Herfra får du både sommerhonning og lynghonning av høy kvalitet.

Les mer
Røroskjøtt

Røroskjøtt AS er en foredlingsbedrift innen kortreist, lokalprodusert kjøtt av storfe, kalv og lam. Også økologiske produkter.

Les mer
Rørosrein

Rørosrein produserer alt på gården og har et bredt sortiment av reinsdyrprodukter.

Les mer
Stensaas Reinsdyrslakteri

Stensaas Reinsdyrslakteri er en solid familiebedrift med en historie siden 1890 og som i dag drives av fjerde generasjon Stensaas. Bedriften er landets største totalleverandør av vilt med et bredt produktsiortiment av høy kvalitet.

Les mer
Kalsa Gårdsbakeri AS

Vi bruker egenprodusert tjukkmjølk, som hovedråvare i alle våre produkter. Ingerlemse og pjalt kjeveles for hånd. Gom er kjempegodt inni lemsa. Mølske er skjemat gjerne med melk eller fløte. Den har en smak av karamell. Alle våre produkter er tradisjonsmat i vår region. Mamma Inger har laget oppskriftene på lemsa, pjalten og gommen. Svigermor Anna Sofie har lært meg å lage mølske.

Les mer
Rørosmeieriet

Førsteklasses meieriprodukter fra norske økologiske gårder.

Les mer