Matfestivalen Utstillere Enkeltutstiller 533X400 Png

Enkeltutstillere

Enkeltutstillere

En god rekke med enkeltutstillere fra ulike steder i Trøndelag og Norge.

Helt Gresk

Smaken av gyros er smaken av greske ferieminner. Og er enda mer smakfult når de beste trøndeske råvarene brukes.

Les mer
Jentene på Tunet - Chocolatier

Håndlaget prisvinnende sjokolade - Europas beste!

Les mer
MENY

Norges største supermarkedkjede.

Les mer
Norsk Gardsmeny

Saftige og gode sveler.

Les mer
Pinnevaffeldama Merete Gevingås

Her får du de kjente pinnevaflene til pinnevaffeldama!

Les mer
REMA 1000

Norsk dagligvareforretning.

Les mer
Saltnes Gård

100 % Gressfora storfekjøtt / Økologisk Mat

Les mer
Langøra Kaffebrenneri

Foredling og salg av ferskbrent spesialkaffe.

Les mer
Sider AS

På Skogheim gård på Aure produseres unike sider-produkt basert på de gamle tradisjonene ved gården.

Les mer
Vorpå lokalmat AS

Vorpå Lokalmat startet i 2023. Hoved produksjonen er foredling av fisk med fokus på kvalitet. Vi tar vare på gamle tradisjonsrike oppskrifter og produksjonsmetoder.

Les mer
Løiten Hjorteoppdrett

Løiten Hjorteoppdrett AS i Løten har noe av landets fineste kjøttvarer som er å oppdrive. Her får du hjortekjøtt, hjortekarbonader, diverse pølser med hjortekjøtt som grillpølser, ostepølser og bratwurst. De har også bjørneburger, elgkjøtt og elgkarbonader. Biffspekepølser av både elg og hjort med rødvin, cognac og akevitt.

Les mer
Arctic Mustard AS

Arctic Mustard AS er en familiebedrift i Nordland med røtter fra Verdal som produserer smaksrike sennepsprodukter og sild. Bedriftens hjørnestein er Mimi Sennepssaus – en mild og kremet sennepssaus laget etter mormors gamle oppskrift.

Les mer
Romstad Gård

Har det meste. Alt fra brød, ost og smør til geleer, sirup og te

Les mer
Hammerhead Brewing Company

Hammerhead BC. er et uavhengig håndverksbryggeri med sin tilhørighet på Byåsen i Trondheim by. Med en moderne ølfilosofi er de ikke redd for å utfordre stilartene, og brygger alt fra klassisk til radikalt. De er opptatt av ferske råvarer og bruker gjerne lokale ingredienser. De tar ingen snarveier i sine brygg og byr på kvalitet fra hånd til munn.

Les mer