Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Kafeen tilbyr praksisplasseringer for flyktninger som står langt unna arbeidslivet. Vi har en unik beliggenhet og du kan nyte et veldig lokalt måltid på vår terrasse mens du skuer ut over Trondheim og fjorden. Besøk oss under festivalen, få en omvisning i vår markedshage og planter en krukke med urter å ta med. Snakker med flyktninger som er på praksis, leik på tvers av kultur og generasjoner og nyt tidenes første Kafe Spire BBQ - norsk grilling med en etnisk vri. Prøv deg som jordbruker Vi inviterer deg til å besøke vår markedshage når vår grønnsaksvekstsesong starter. Få en omvisning i vår markedshage og lær om hvordan vi dyrker produktene våre etter økologiske og regenerative landbruksprinsipper. Plant noen småplanter hos oss som vil vokse utover sesongen til å bli grønnsaker fulle av smak og næring. Mangfold blant mennesker, mangfold i jorda Møte flyktningene som jobber sammen med oss for å bli bedre i norsk og bli klare for lønnet arbeid i Norge. Slå av en prat med de og få hjelp til å plante en krukke med urter for så å ta den med deg for å dyrke videre hjemme. Kanskje får du tips til noen oppskrifter i tillegg! Leik på tvers av kultur og generasjoner. Bli med og se hvor treffsikker du er, vi kaster erteposer på blikkbokser, spiller kubb og kaster dart. Den første Kafe Spire-grillingen For å feire starten på sommeren, tar vi en pause fra den vanlige Kafe Spire-menyen for å tilby tidenes første Kafe Spire BBQ! Vi vil tilby høykvalitets burgere og pølser fra Lerflaten Gård, servert med etniske sauser fra kokebøkene til folk på praksis i kafeen - forvent noe fra Etiopia og noe fra Syria! Dette serveres med økologiske rundstykker fra Rotvoll Bakeri, salater fra vår markedshage og vårt vanlige utvalg av hjemmelagde kaker, drikke og is. For Et Sted Nær Deg 2023 tilbyr vi inngang til Kafe Spire og vår markedshage, men andre deler av Reppe Søndre vil ikke være åpne. Reppe Søndre skal holde full åpen gård senere på året.
Ingen hendelser funnet
mai
22
tor.
17:00 - 20:00
Bli med Jim-André Stene fra Trøndelag Sankeri på en kunnskapsrik tur i marka! Smak, lukt og lær om hvilke arter og vekster som finnes på våren og hvordan du kan bruke dem til å lage nydelige retter hjemme.