Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Vi inviterer til å spise lunsj sammen i Gapahuken. Kokken vår Andreas – Thomas Strømsland lager fiskesuppe med fisk fra Trondheimsfjorden. Dette serveres med brød og smør. Vi avslutter måltidet med skuffkake og bålkaffe. Tidsramme 1300-1500 Parkering i gården, er ca 500 meter å gå opp. Vi ordner skyss oppover ved behov, vennligst ta kontakt på forhånd. Pris 250 kr pers. Drikke kjøpes utenom, alle rettigheter Trøndelag er en europeisk matregion, med tittelen «European Region of Gastronomy» i 2022. Feiringen fortsetter med Trøndersk Matfestival – Et sted nær deg 2.-4. juni, og i Trondheim 3.-5.august. Til høsten braker det løs i Trondheim Spektrum med Oste-VM 26.-28. oktober og fortsetter med Bocuse d’Or Europe i 19.-21. mars 2024. Langbordene under Trøndersk Matfestival – Et sted nær deg er en del av helheten der vi feirer vår fantastiske matregion. Dette er et «spise sammen» arrangement som Trøndelag fylkeskommune har gitt økonomisk støtte til.
Ingen hendelser funnet
august
30
lør.
13:00 - 16:00
Hos Bårdshaug Herregård får du vakre, historiske rammer rundt ditt besøk. Sov, spis og drikk godt.
juli
ons.
09:00 - 15:30
En urolig verden med krig og tollmurer gjør at vi må produsere mer av maten vi spiser. Selvforsyninga skal opp til minimum 50% innen 2030 sier totalberedskapskommisjonen. Det skal vi få til.
19:00 - 23:00
2 x 20 år med lidenskap for lokalmat – en kveld du ikke vil gå glipp av!
31
tor.
14:00 - 15:00
Norsk eplesider har vært i en voldsom utvikling og vekst i mange år, og nå begynner produksjonen også å ta fart i Trøndelag!
14:00 - 16:00
Velkommen til en lunsjopplevelse utenom det vanlige – der smak, historie og fellesskap møtes ved langbordet langs Nidelven.