Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Velkommen til denne nettverkssamlingen hvor vi skal lære av hverandre, se hvordan ulike aktører samarbeider på tvers for å oppnå suksess. Program: 13.00-13.10: - Velkommen ved Oi! Brit Melting 13.10-13.30: Hvordan skal vi lykkes som en ledende matregion i årene som kommer? 13.30-15.00 - Hvordan har Visit Innherred jobbet sammen med Den Gyldne Omvei og Inderøy for å bygge merkevare og kjennskap til regionen, også internasjonalt mot aktuelle målgrupper. v/Anne Haga, Reiselivssjef og daglig leder, Visit Innherred - Region Sør: hvordan har vi jobbet for å koble sammen en stor region for og hvordan ser vi for oss veien videre? Pause med kaffe og pausemat (14.10-14.30) - Walberg: Hva skal til for å lykkes som utstiller på Trøndersk Matfestival, hvordan håndterer man utfordringer og tar muligheter? - Hitra Gårdsmat: Hvordan lykkes som en liten aktør i et litt større nettverk? 15.00-15.45 - Vi deler oss inn i gruppearbeid og jobber oss gjennom konkrete scenarioer i veien frem mot 2030 15.45-16.00 - Oppsummering og veien videre, v/Ida Stuberg, styreleder Oi! Mat og Drikke 16.00-16.30 - Pause og nettverking 16.30-19.00 - Velkommen til en fantastisk festmiddag i Palmehaven - inspirert av samisk matkultur og samiske råvarer. På menyen: To forskjellige snacks: Tørket reinsdyrkjøtt og tyttebær & sikrogn fra Aursund Treretters: Lett bakt røye med rørosrømme Bidos kokt på reinsdyr fra Røros, rotgrønnsaker fra Frosta og nystekt laipi Multekrem med krokan Oi! og Britannia har invitert Eva Nordfjell fra Rørosrein til å komme inn på kjøkkenet for å dele om samiske mat-tradisjoner og matkultur, teknikker og mer. 12 utvalgte elever fra restaurant og matfag i Trondheimsområdet vil være ansvarlig for middagen under kyndig veiledning fra Espen Aunaas, Executive Head Chef på Britannia. Velkommen til en festmidddag og en fantastisk feiring av samisk mattkultur. Pris nettverkssamling: 0kr for medlemmer Oi! Matnettverk/600 Ikke-medlemmer Pris festmiddag: 300kr for medlemmer og de tilhørende Oi! Matnettverk (drikke kjøpes på stedet). OBS! No-show faktureres med 400kr seminar og 500kr for middag per billett. Dette uavhengig av medlemsskap i Oi! Matnettverk - dette gjør vi for å forhindre matsvinn og at vi må si nei til andre som vil delta på våre arrangement. Påmeldingen er bindende.
Ingen hendelser funnet
desember
7
søn.
14:00 - 17:00
Ta med deg familien på en uforglemmelig julemarkering på Bårdshaug Herregård.
9
tir.
11:30 - 14:30
Velkommen til vår tradisjonelle julelunsjbuffet, tirsdag til fredag fra 4. desember – 19. desember!