Langbord Rema 1000 Orkanger og Norsk Kylling

Arrangement

Fredag 2. juni inviteres det til langbord ved Rema 1000 Orkanger, med smaker fra Norsk Kylling.

Grillsesongen er her! Norsk kylling og Rema 1000 inviterer til Spise sammen-arrangement med årets grillnyheter. Det blir spennende og smaksrike kyllingprodukter fra Solvinge med passende tilbehør. Sted: Rema 1000 Mælaveien 2. Orkanger Klokken: 12-15 Trøndelag er en europeisk matregion, med tittelen «European Region of Gastronomy» i 2022. Feiringen fortsetter med Trøndersk Matfestival – Et sted nær deg 2.-4. juni, og i Trondheim 3.-5.august. Til høsten braker det løs i Trondheim Spektrum med Oste-VM 26.-28. oktober og fortsetter med Bocuse d’Or Europe i 19.-21. mars 2024. Langbordene under Trøndersk Matfestival – Et sted nær deg er en del av helheten der vi feirer vår fantastiske matregion. REITAN er samarbeidspartner til:Trøndersk Matfestival – Et sted nær degTrøndersk Matfestival i TrondheimBryggerifestivalen i TrondheimBocuse d’Or Europe

Andre aktiviteter fra denne produsenten:

Ingen hendelser funnet

Andre aktiviteter:

mars

28

fre.

11:00 - 23:00

Trondheim
Arrangement
Barn
Marked
Restaurant
Utsalg

Under Norway Seafood Festival 2025 kommer lokale sjømatprodusenter til Clarion Hotel Trondheim på Brattøra. Ta turen til Norges store mønstring av sjømat, og opplev et fantastisk sjømatmarked for hele familien.

28 mar.
kl. 11:00 - 23:00
29 mar.
kl. 11:00 - 23:00

mars

28

fre.

11:00 - 23:00

Trondheim
Arrangement
Barn
Marked
Restaurant
Utsalg

Ta turen til Barnas Sjømatfestival under Norway Seafood Festival for gøye og lærerike aktiviteter for barn og ungdom.

28 mar.
kl. 11:00 - 23:00
29 mar.
kl. 11:00 - 23:00

mars

29

lør.

11:54 - 22:30

Orkland
Arrangement

Sjømatkveld på Bårdshaug Herregård: Trøndelags beste råvarer, kortreist og sesongbasert. En unik matopplevelse med historisk atmosfære.

29 mar.
kl. 11:54 - 22:30

mars

24 - 29

man. - lør.

Trondheim
Arrangement
Barn
Marked
Restaurant
Utsalg

Velkommen til Norway Seafood Festival 2024! En festival som feirer norsk sjømat i beste sesong.

24 mar. - 29 mar.
kl. 10:00 - 23:00

mai

22

tor.

17:00 - 20:00

Trondheim
Kurs
Guidet omvisning

Bli med Jim-André Stene fra Trøndelag Sankeri på en kunnskapsrik tur i marka! Smak, lukt og lær om hvilke arter og vekster som finnes på våren og hvordan du kan bruke dem til å lage nydelige retter hjemme.

22 mai
kl. 17:00 - 20:00