main.jpg (62)

Eggan Nedre

For oss er lidenskapen for maten og selve opplevelsen som skapes rundt matbordet det viktigste. Med fersk fisk, deilig mørnet kjøtt, lokale grønnsaker og urter skal vi friste med de deiligste menyer.

Vis meg veien

Kom og opplev et levende gårdsbruk med dyreliv og mange ulike aktiviteter bare 15 minutter fra Trondheim sentrum. Her er det noe for alle. Det vil bli servert gourmetmat og husmannskost i vår restaurant Stabburet. Vi vil også satse på del hjemmelagede varer som er å få kjøpe i vår gårdsbutikken. På gården her treffer dere blant annet tre generasjoner bønder, et 20-talls bortskjemte høner, vaktler, 2 gårdskatter og 9 kasjmirgeiter. Det er også mye gårdsutstyr å ta en titt på, nye og gamle traktorer samt utstyr for kornproduksjon. Book din neste opplevelse hos oss.

Vi har en ung og lovende kokk med store framtidsplaner. Han jobber til daglig i en stor barnehage der han tilberedes de fineste retter til 90 barn og 23 ansatte. Han har tatt med seg sine ideer og kunnskaper fra Nord-Norge og Lofoten og ønsker å utvikle seg ytterligere med eget kjøkken og serveringslokale på EgganNedre.

Vårt fokus vil være å lage mat basert på lokale råvarer og det nordiske kjøkkenet, med et innslag fra verden. For oss er lidenskapen for maten og selve opplevelsen som skapes rundt matbordet det viktigste. Med fersk fisk, deilig mørnet kjøtt, lokale grønnsaker og urter skal vi friste med de deiligste menyer. Sammen med Kokken Frank skal vi lage de beste smaksopplevelsene her på EgganNedre.

Velkommen skal du være.

Aktiviteter fra denne produsenten

Ingen hendelser funnet