Putteliga37_red%20renee.jpg (1)
Matriket Midt | 24.04.20

Restauranter åpner forsiktig

Mange restauranter har tilbud take-away den siste tida, og nå åpner mange av dem forsiktig dørene.

Flere steder i Trøndelag har restauranter, kantiner og andre kjøkken tilbudt take-away. For mange har det vært en mulighet til å holde noen av hjulene i gang, og til stor glede for hjemmeværende gjester. Men nå er det mange restauranter som også åpner dørene såvidt og slipper gjester inn for å sitte ned.

En av dem som gleder seg, er Reneé Fagerhøi på Bula Neobistro i Trondheim:

- Vi på Bula savner alle våre fine gjester så utrolig masse, sier Reneé. - Vi savner den gode koken på kjøkkenet, bulastemningen i lokalet, og gleden av å skape en magisk opplevelse med mat, drikke og service for våre gjester. Vi har levert mange take-away-poser, men nå er vi klare for å se folk på Bula også.

Men det er ikke helt vanlig drift fra første dag. - Vi prøve-åpner dørene i helgen, og tar alle forholdsregler hva gjelder smittevern. Døren åpner vi kun på gløtt, og antall bord og stoler er redusert til et minimum, sier Fagerhøi. - Vi har maks 24 gjester i restauranten og har spredt ankomsttiden for gjestene. 

Renee lover at de gjestene som kommer, skal få en god opplevelse. - Vi kjenner det kribler i hele kroppen, de beste lokale råvarene er kjøpt inn, og vi gleder oss så enormt til å ta i mot gjestene, sier Renee. - Vi setter enormt pris på at folk ønsker å besøke oss, og gir oss mulighet til å starte opp så smått igjen. 

Andre restauranter som åpner så vidt, sjekk Facebook-siden deres for oppdatert informasjon:

Trondheim:

Credo restaurant

Jossa mat og drikke

Kraft Bodega

Røst Teaterbistro

Sellanraa

To Rom og Kjøkken

Kalas & Canasta

Frati

Cowsea

Una Pizzeria

 
 

Aktuelt