Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
På gårdsrestauranten serverer kokken Frank og gjengen gourmetmat som er laget på lokale råvarer både fra egen jord og fra nærmiljøet. Ute bak fjøset finner vi Perla og resten av geitene sammen med 25 høner og endel vaktler. Disse dagene blir det mulighet for både spise et godt måltid, og nyte kaffe og kaker på tunet. Det er også ekte kårfolk å møte som gjerne tar en omvisning i den gamle Trønderlåna fra 1800-tallet. Elin viser fram sin nydelige sommerhage som flommer over av både blomster og grønnsaker mm.
Ingen hendelser funnet
september
10 - 11
ons. - tor.
27
lør.
13:00 - 16:00
Hos Bårdshaug Herregård får du vakre, historiske rammer rundt ditt besøk. Sov, spis og drikk godt.
november
1
18:30 - 22:30
Viltaften på Bårdshaug Herregård: Trøndelags beste råvarer, kortreist og sesongbasert. En unik matopplevelse med historisk atmosfære.