Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
På gårdsrestauranten serverer kokken Frank og gjengen gourmetmat som er laget på lokale råvarer både fra egen jord og fra nærmiljøet. Ute bak fjøset finner vi Perla og resten av geitene sammen med 25 høner og endel vaktler. Disse dagene blir det mulighet for både spise et godt måltid, og nyte kaffe og kaker på tunet. Det er også ekte kårfolk å møte som gjerne tar en omvisning i den gamle Trønderlåna fra 1800-tallet. Elin viser fram sin nydelige sommerhage som flommer over av både blomster og grønnsaker mm.
Ingen hendelser funnet
august
30
lør.
13:00 - 16:00
Hos Bårdshaug Herregård får du vakre, historiske rammer rundt ditt besøk. Sov, spis og drikk godt.
juli
ons.
09:00 - 15:30
En urolig verden med krig og tollmurer gjør at vi må produsere mer av maten vi spiser. Selvforsyninga skal opp til minimum 50% innen 2030 sier totalberedskapskommisjonen. Det skal vi få til.
19:00 - 23:00
31
tor.
12:00 - 13:00
Eva Nordfjell fra Rørosrein tilhører en sørsamisk reindriftsfamilie med base i Røros. Familien er en del av en sijte, som er flere samiske familier som i fellesskap forvalter store reinflokker.
14:00 - 15:00
Norsk eplesider har vært i en voldsom utvikling og vekst i mange år, og nå begynner produksjonen også å ta fart i Trøndelag!