Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
november
1
lør.
18:30 - 22:30
Velkommen til en smakfull 5-retters viltaften på historiske Bårdshaug Herregård. Lørdag 1. november kl. 18.30 tar vi høsten inn i våre historiske stuer og inviterer til en smakfull viltaften på Bårdshaug Herregård, inspirert av Christian Thams mange jakteventyr i Trøndelag og omegn. Vårt nære samarbeid med lokale gårder, jegere og sankere sikrer oss sesongens beste råvarer fra skog, fjell, vidde, sjø og gård. Gode, kortreiste råvarer i kombinasjon med historisk atmosfære og et dyktig kjøkkenteam gir dere en matopplevelse utenom det vanlige, viltaften 2025. Kvelden starter med servering av norsk sider som aperitiff, ledsaget av en liten appetittvekker, før vertskapet ønsker dere velkommen til bords. En detaljert meny vil holdes hemmelig frem til månedsskiftet september-oktober, slik at vårt kjøkkenteam, ledet av Linda og Marius, har tid til å være kreative og finjustere den endelige menyen – til stor glede for deg som gjest. Vårt vertskap og team i serveringen har bred erfaring og god kjennskap til hvordan drikke kan løfte måltidet. I tett samarbeid med kjøkkenet vil det settes sammen nøye utvalgte anbefalinger av vin, øl, sider og alkoholfrie alternativer, tilpasset kveldens meny. Disse kan kjøpes som tilvalg for å gi en helhetlig og gjennomført smaksopplevelse. Vi har som regel mulighet til å tilpasse menyene våre til de fleste diettbegrensninger og allergier, så lenge det ikke går på bekostning av den standarden vi har satt. Denne helt spesielle kvelden har vi derimot ikke mulighet til å tilpasse meny om du vegetarianer eller er allergisk mot melkeprotein. Mathensyn må vi ha i hende senest 72 timer før ankomst. Pris pr. person: kr. 1.395,- inkl. aperitiff (eks. billettavgift) Billetter kjøpes her: https://baardshaug.hoopla.no/event/viltaften2025 Ønsker du å forlenge opplevelsen, tilbyr vi komfortabel overnatting både i den historiske herregården og i hotellet. https://baardshaug.no/overnatting/
august
30
13:00 - 16:00
Hos Bårdshaug Herregård får du vakre, historiske rammer rundt ditt besøk. Sov, spis og drikk godt.
juli
ons.
09:00 - 15:30
En urolig verden med krig og tollmurer gjør at vi må produsere mer av maten vi spiser. Selvforsyninga skal opp til minimum 50% innen 2030 sier totalberedskapskommisjonen. Det skal vi få til.
19:00 - 23:00
31
tor.
12:00 - 13:00
Eva Nordfjell fra Rørosrein tilhører en sørsamisk reindriftsfamilie med base i Røros. Familien er en del av en sijte, som er flere samiske familier som i fellesskap forvalter store reinflokker.
14:00 - 15:00
Norsk eplesider har vært i en voldsom utvikling og vekst i mange år, og nå begynner produksjonen også å ta fart i Trøndelag!
14:00 - 16:00
Velkommen til en lunsjopplevelse utenom det vanlige – der smak, historie og fellesskap møtes ved langbordet langs Nidelven.