Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
oktober
30
tor.
16:30 - 18:00
Yngve Henriksen er daglig leder for Inderøy Mosteri, og en av Norges første med utdanningen "Pommelier", altså ekspert på sider og eplemost. Henrik Dahl Jahnsen er fem ganger norgesmester som beste Sommelier, og har stor kunnskap både om vin, drikkevarer og hvordan det kombineres med mat. Denne dagen vil de ta deg gjennom selve prosessen med siderproduksjon, hva som skal til for å produsere eple av topp kvalitet for siderproduksjon i Trøndelag og trender i sider-verden! Kurset varer i 1,5 time og inkluderer smaking av seks sider.
Ingen hendelser funnet
12:30 - 16:00
Velkommen til et mini-seminar om bærekraft hvor du i tillegg til en fantastisk lunsj, også blir servert noen av høstens beste råvarer. Tilberedt av Årets Kokk konkurrent, Eli Anne Sundset, og noen utvalgte ungdomsskoleelever.
november
1
lør.
18:30 - 22:30
Viltaften på Bårdshaug Herregård: Trøndelags beste råvarer, kortreist og sesongbasert. En unik matopplevelse med historisk atmosfære.
17
man.
13:00 - 20:00
I denne samlingen skal vi se på hvordan regioner og aktører har jobbet sammen for å oppnå mål. Vi utfordrer tankesett og lærer av hverandre med et mål frem mot Nasjonaljubileet 2030. Samlingen avsluttes med en fantastisk middag i Palmehaven på Britannia i regi av RM elever.
desember
4
11:30 - 14:30
Velkommen til vår tradisjonelle julelunsjbuffet, tirsdag til fredag fra 4. desember – 19. desember!
7
søn.
14:00 - 17:00
Ta med deg familien på en uforglemmelig julemarkering på Bårdshaug Herregård.