Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Velkommen til Matnettverkstreff på Pirsenteret i Trondheim tirsdag 20. mai! Her møtes kokker, innkjøpere, produsenter og beslutningstakere for inspirasjon, faglig påfyll og nye forbindelser. Vi deler erfaringer, diskuterer løsninger og tar nye steg for å få mer trøndersk mat inn i offentlige kjøkken. Bli med – og bli en del av løsningen! Program 10.00 Velkommen v/Gunn Bratberg, Grønt kompetansesenter og Aslaug Rustad, Oi! Trøndersk mat og drikke 10.10 Samfunnsoppdraget v/Ann Kristin Møsth Wang, Matvalget 10.30 Vår vei til et mer bærekraftig matsystem v/Wenche Øvrebø og Robert Grande, Innkjøpstjenesten Trondheim kommune 10.50 Kort pause 11.00 Fra teori til praksis med Ann Kristin og gjester 12.00 Vår vei til et mer bærekraftig matsystem v/Andreas Fossan og Eivin Brønbo - Fagnettverk offentlige anskaffelser Trøndelag/Trøndelag fylkeskommune 12.30 Formiddagsmåltid 13.15 Hva betyr dette i min hverdag? Paralellsesjoner: 1. Kjøkkenansatte 2. Administrasjon og Anskaffelser 3. Matprodusenter og grossister 14.30 Bli kjent! Uformelle møter mellom produsenter og innkjøpere På ettermiddagen inviterer Oi! Matnettverk til en uformell møteplass mellom produsenter og innkjøpere innenfor offentlig virksomhet og kantiner. Gå ikke glipp av denne uformelle møteplassen for produsenter, grossister, nettverk, innkjøpere og kjøkkensjefer til kantine, storkjøkken, helseforetak og SFO. 16.00 Vi avslutter dagen med et felles måltid i kantina HegstadBlakstad! Arrangør: Grønt Kompetansesenter Mære-Skjetlein
Ingen hendelser funnet
august
30
lør.
13:00 - 16:00
Hos Bårdshaug Herregård får du vakre, historiske rammer rundt ditt besøk. Sov, spis og drikk godt.
juni
5
tor.
08:00 - 10:30
Velkommen til frokostmøte om rekruttering til matbransjen torsdag 5.juni fra 08.00-10.00!
juli
ons.
09:00 - 15:30
En urolig verden med krig og tollmurer gjør at vi må produsere mer av maten vi spiser. Selvforsyninga skal opp til minimum 50% innen 2030 sier totalberedskapskommisjonen. Det skal vi få til.
19:00 - 23:00
2 x 20 år med lidenskap for lokalmat – en kveld du ikke vil gå glipp av!
31
14:00 - 15:00
Norsk eplesider har vært i en voldsom utvikling og vekst i mange år, og nå begynner produksjonen også å ta fart i Trøndelag!