mai

20

tir.

10:00 - 18:00

Matnettverkstreff

Arrangement

Mer mat fra Trøndelag inn i det offentlige måltidet! Offentlige måltider er mer enn mat på et fat – de er viktige verktøy for å fremme helse, ta vare på klimaet, styrke beredskapen og skape lokal verdiskaping. Med sin store innkjøpsmakt har det offentlige et ansvar og en mulighet til å gjøre en forskjell.

Velkommen til Matnettverkstreff på Pirsenteret i Trondheim tirsdag 20. mai! Her møtes kokker, innkjøpere, produsenter og beslutningstakere for inspirasjon, faglig påfyll og nye forbindelser. Vi deler erfaringer, diskuterer løsninger og tar nye steg for å få mer trøndersk mat inn i offentlige kjøkken. Bli med – og bli en del av løsningen! Program 10.00 Velkommen v/Gunn Bratberg, Grønt kompetansesenter og Aslaug Rustad, Oi! Trøndersk mat og drikke 10.10 Samfunnsoppdraget v/Ann Kristin Møsth Wang, Matvalget 10.30 Vår vei til et mer bærekraftig matsystem v/Wenche Øvrebø og Robert Grande, Innkjøpstjenesten Trondheim kommune 10.50 Kort pause 11.00 Fra teori til praksis med Ann Kristin og gjester 12.00 Vår vei til et mer bærekraftig matsystem v/Andreas Fossan og Eivin Brønbo - Fagnettverk offentlige anskaffelser Trøndelag/Trøndelag fylkeskommune 12.30 Formiddagsmåltid 13.15 Hva betyr dette i min hverdag? Paralellsesjoner: 1. Kjøkkenansatte 2. Administrasjon og Anskaffelser 3. Matprodusenter og grossister 14.30 Bli kjent! Uformelle møter mellom produsenter og innkjøpere På ettermiddagen inviterer Oi! Matnettverk til en uformell møteplass mellom produsenter og innkjøpere innenfor offentlig virksomhet og kantiner. Gå ikke glipp av denne uformelle møteplassen for produsenter, grossister, nettverk, innkjøpere og kjøkkensjefer til kantine, storkjøkken, helseforetak og SFO. 16.00 Vi avslutter dagen med et felles måltid i kantina HegstadBlakstad! Arrangør: Grønt Kompetansesenter Mære-Skjetlein

Andre aktiviteter fra denne produsenten:

mai

22

tor.

17:00 - 20:00

Trondheim
Kurs
Guidet omvisning

Bli med Jim-André Stene fra Trøndelag Sankeri på en kunnskapsrik tur i marka! Smak, lukt og lær om hvilke arter og vekster som finnes på våren og hvordan du kan bruke dem til å lage nydelige retter hjemme.

22 mai
kl. 17:00 - 20:00

juni

5

tor.

08:00 - 10:30

Trondheim
Arrangement

Velkommen til frokostmøte om rekruttering til matbransjen torsdag 5.juni fra 0800-1030!

05 jun.
kl. 08:00 - 10:30

Andre aktiviteter:

mai

28

ons.

19:00 - 20:30

Digitalt
Kurs

Lokalmat handler om ekte historier, akkurat som TikTok. Foredragsholder Amanda lærer deg hva som funker og hvordan du enkelt kommer i gang.

28 mai
kl. 19:00 - 20:30

mai

31

lør.

13:00 - 16:00

Orkland
Arrangement

Hos Bårdshaug Herregård får du vakre, historiske rammer rundt ditt besøk. Sov, spis og drikk godt.

31 mai
kl. 13:00 - 16:00
30 aug.
kl. 13:00 - 16:00
27 sep.
kl. 13:00 - 16:00