Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Kom å smak på vår "Pizza Locale" Dette er vår egen surdeigspizza med hvis saus av salatosten fra Gangstad Gårdsysteri på Inderøy. Den stekes sammen med N`dujapølse fra Inderøy Slakteri og karamellisert løk. Toppes med Gammel Erik fra Elvekanten Ysteri i Namsskogan og basilikum fra Frosta. Så har vi "Familles lokale fjøl" Med salatost og karveost fra Gangstad, Gammel Erik fra Namdalen, Selbu blå, tomatmarmelade laget på Mæretomater. N’dujapølse, Straumpølse og Silianaskinke fra Inderøy Slakteri, samt Familles aioli, piska smør og surdeigsbrød fra vårt eget bakeri Levain the Bakery.
Ingen hendelser funnet
august
30
lør.
13:00 - 16:00
Hos Bårdshaug Herregård får du vakre, historiske rammer rundt ditt besøk. Sov, spis og drikk godt.
jun - aug
1 - 31
søn. - søn.
Åpent utsalg på Hognabrygg i sommer: Mandag til torsdag, kl 10-16 Fredag, kl 10-18
november
1
18:30 - 22:30
Viltaften på Bårdshaug Herregård: Trøndelags beste råvarer, kortreist og sesongbasert. En unik matopplevelse med historisk atmosfære.