Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Kursholder: The Farm Society
Tid: Lørdag, 3. august, kl. 12:00
Sted: Jonathan Grill, Britannia Hotel
BILLETTER
Bli med på et praktisk og lærerikt kurs om urban dyrking med fokus på vannbaserte dyrkingsteknikker. Lær de grunnleggende prinsippene for vanndyrking, og få praktisk erfaring med å dyrke bladgrønnsaker fra frø av reddik, kål, agurk, brokkoli og sennep.
Oppdag hvordan to tusen år gamle metoder som Babylons hengende hager, kinesiske rismarker og aztekernes chinampas har inspirert dagens moderne teknologi. Utforsk nye smaker og få inspirasjon til hva bladgrønnsaker kan brukes til.
Kurset legger stor vekt på hands-on aktiviteter, hvor du får muligheten til å så og ta med deg bladgrønnsakene hjem, og få tips til hvordan du kan ta vare på dem hjemme.
Om kursholderen
The Farm Society er en råvareprodusent med et utradisjonelt gårdsbruk øverst på Nyhavna i Trondheim som produserer bladgrønnsaker og urter som brukes av serveringssteder over hele landet. De dyrker i treflis fra norsk gran og bruker ingen plantevernmidler.