Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Kursholder: Ola Skjåk-Bræk
Tid: Fredag, 2. august, kl. 15:00
Sted: The Crab, Kjøpmannsgata 7, 7013 Trondheim.
BILLETTER
Bli med Ola Skjåk-Bræk, fra Ansnes Brygger på Hitra, til The Crab i Trondheim – og smak på salte og ferske råvarer rike på umami rett fra havet!
Øyriket på Trøndelagskysten byr på fantastiske råvarer, både på dypt- og i grunnere vann mellom øyene. Her beveger de kalde havstrømmene seg inn og gir friske utskiftninger av vann, noe som gir de reneste smaker på skjell og skalldyr.
På dette sjømatkurset får du testet smaksløkene dine, og lære nye teknikker. Dere skal åpne og smake på ferske østers med ulike toppinger, preparere ferske sjøkreps og tilberede fersk kamskjell-carpaccio!
Om kursholderen
Ola Skjåk-Bræk er utdannet kokk, og er en havets mann. Han er båtfører og dykker, og driver mat- og opplevelsesturisme på det lille bryggehotellet Ansnes Brygger på Hitra. Grunnen til at han ble med på å starte sjømatrestauranten The Crab i Trondheim, er for å ta med de fantastiske råvarene fra Øyriket inn til byen slik at folk kan få oppleve det der. Ola inspireres av havet, naturen og råvarene, samtidig som han brenner for å formidle og det sosiale rundt mat og opplevelser.
Bli med på en unik kystsmakopplevelse med Ola Skjåk-Bræk på The Crab!