Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Kursholder: Landbrukets Økoløft v/Inger-Lise Ingdal
Tid: 1. og 2. august
Sted: Utenfor Vår Frues kirke
BILLETTER
Er du nysgjerrig på hva det vil si å produsere økologisk mat – og hvorfor det er bærekraftig? Bli med inspirasjonsbonde Inger-Lise Ingdal på guidet tur til økobønder fra fire utvalgte gårder på standområdet.
Du vil få innblikk i hvordan den økologiske maten produseres – og smaker. Bøndene vil fortelle om gården sin, hva det vil si å drive økologisk, og hvorfor de driver nettopp med det. De byr selvfølgelig også på smaksprøver fra egen produksjon.
På turen vil du møte bønder som driver økologisk produksjon på sin gård og som har stand på festivalen. Det vil bli både økologisk ost, kjøtt, bakervarer og grønnsaker.
Om kursholderen
Kurset holdes av Landbrukets Økoløft ved sprudlende inspirator og økomelkbonde, Inger-Lise Ingdal. Ingdal innleder med en smakebit på hva økologisk mat og landbruk er, hvordan det henger sammen med bærekraft og svarer på spørsmål underveis.
Du vil møte:
Bli med da vel!