Erkebispegården

Håvard Werkland & veien til Lyon

Opplev en historisk middag med en av Norges mest talentfulle kokker, Håvard Werkland, lørdag 3. august i den storslåtte Herresalen i Erkebispegården. Werkland, som denne vinteren skal representere Norge i Bocuse d'Or i Lyon – verdensmesterskapet i kokkekunst – har satt sammen en utsøkt 4-retters meny spesielt for denne kvelden.

Dette eksklusive arrangementet er et samarbeid mellom Oi! Trøndersk Matfestival og Olavsfest, og finner sted rett før den etterlengtede konserten med BigBang i Borggården. Gjestene kan derfor se frem til en kveld fylt med både kulinariske opplevelser og musikalsk underholdning.

Vi er stolt av å presentere denne unike middagen med Håvard Werkland som også er årets festivalprofil for matfestivalen. Bli med på en uforglemmelig aften og feire trøndersk matkultur på sitt aller beste.

 

Kjøp billetter

Havard Werkland Hoy Foto BERRE Lowres 819X1024

Håvard Werkland

Håvard Werkland jobber til daglig på Speilsalen ved Britannia Hotel. Han er opprinnelig fra Kyrksæterøra og er en av våre festivalkokker for Trøndersk Matfestival 2024. Han ble Årets Kokk 2023 - og representerte dermed Norge under Bocuse d’Or Europe på hjemmebane i Trondheim i mars. Håvard tok likesågodt bronsjeplass og skal dermed representere Norge i verdens vanskeligste, og mest prestisjefylte kokkekonkurranse i Lyon i januar: Bocuse d’Or.

Nå har dere en sjanse til å få smake kokkekunst av en helt annen klasse når Håvard står for menyen under denne unike festivallopplevelsen. Håvard har komponert menyen som benytter seg av det beste trønderske råvarer har å by på. Dette er en middag dere ikke vil gå glipp av.

"– Den norske Årets kokk-konkurransen omtales som et av verdens tøffeste uttak til Bocuse d’Or, og den som vinner har måttet jobbet smart og ha trent knallhardt det siste halvåret. I Norge er vi i en privilegert situasjon med så mange gode kokker å velge blant, og vi er sikre på at kandidaten som vinner, er den beste til å hevde seg i løpet mot Bocuse d’Or."

Geir Skeie styreleder i det norske Bocuse-akademiet.

Praktisk informasjon

Ikke gå glipp av denne sjeldne muligheten til å smake på verkene til en av Norges fremste kokker på hans vei til Lyon. Sikre deg billetter i dag og bli en del av en kulinarisk fest som kombinerer mat, kultur og musikk på en helt spesiell måte.

Pris per person: kr. 2 687,-

Dette inkluderer aperitif og 4-retters meny med tilhørende drikkepakke. 

Begrenset antall plasser.

Oppmøte i Borggården kl. 17.00

Ta kontakt med Britannia Hotel for evt. spørsmål vedr allergier.

Samarbeidspartnere