Bilde_Bryggerifest%202020.jpg (1)
Bryggerifestivalen | 26.06.20

Suksess med Bryggerifest!

Fredag 31. juli spilte Skambankt i Trondheim - og konserten ble streamet til elleve ulike bryggeri i hele Trøndelag.

Bryggerifestivalen i sin vanlige form måtte avlyses. Men arrangøren ønsket å bidra til at bryggeriene også fikk sin oppmerksomhet og samle publikum. Derfor kunne bryggeriene streame en eksklusiv konsert med Skambankt akustisk trio, som ble spilt på Lager11 i Trondheim.

– Det er veldig flott at vi får en anledning til å lage arrangement for våre gjester, sier daglig leder Liv Bogen ved Hogna Brygg. – Det kom mange som ikke har vært hos oss før, og det ble en positiv kveld med fokus på godt øl og mat. Vi hadde med Fumo, en lokal leverandør som sto for grillmaten også.

- Vi var veldig lei oss da vi måtte avlyse Bryggerifestivalen, sier prosjektleder Åslaug Hennissen i Bryggerifestivalen. – Både på grunn av de 30 000 publikummerne vi har på arenaen, men ikke minst med tanke på bryggeriene. Slike festivaler er de eneste mulighetene de har til å vise seg fram og la publikum få smake det de har laget. Derfor er vi veldig glade for at vi får til å lage små arrangement over hele Trøndelag også med brygging i fokus. 

- Det trønderske bryggemiljøet er stort og innovativt, og kjennetegnes ved mye samarbeid og utforsking av lokale ingredienser i bryggene sine, sier Hennissen.  – Vi er veldig glade for at de får vist seg fram på en slik kveld, og håper publikum gleder seg sammen med dem.


Aktuelt