Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
mars
21
lør.
11:00 - 16:00
Åpningstider: 11:00–16:00 begge dager Hva kan du oppleve? - Sjømatmarked med kjente produsenter – store og små - Showcooking med noen av byens beste kokker - Sjømatrestauranter som serverer havets delikatesser - Barnas sjømatfestival: gratis aktiviteter, lek og læring om havet for de minste Festivalen er en feiring av norsk sjømat og Trondheims kulinariske kraft. Hele uka markeres med fantastiske sjømatmenyer på restauranter, institusjoner og kantiner over hele byen. Gratis inngang - kom sulten! Norway Seafood Festival arrangeres av Oi! Mat og drikke, og er en del av den store matfesten Oi! Fest.
Ingen hendelser funnet
desember
9
tir.
11:30 - 14:30
Velkommen til vår tradisjonelle julelunsjbuffet, tirsdag til fredag fra 4. desember – 19. desember!
16
12:00 - 13:30
Tradisjon tro inviterer vi til en uformell nettverkssamling med Oi! Matnettverk før julen setter inn. Vi har holdt av flere bord på julemarkedet i Trondheim, og her kan vi møtes for å nyte litt god lunsj, en kopp gløgg (eller to) og ta en pust i bakken.
januar
20
13:00 - 15:00
Vi sparker i gang 2026 med en kick-off for Norway Seafood Festival og Siderfestivalen.
februar
10
12:30 - 19:00
Oi! har bearbeidet innspill fra workshop under Oi! Matnettverkssamling 17. november, og vil dele dette med alle deltakere. Her ligger det masse ideer som kan videreutvikles!
15:00 - 21:00
Velkommen til Siderfestivalen 2026 – Norges nye siderunivers! Siderfestivalen er en helt ny feiring av norsk siderkultur, med produsenter fra Midt-Norge og resten av landet – samlet på Clarion Hotel Trondheim 21.–22. mars, samtidig som Norway Seafood Festival.