januar

20

tir.

13:00 - 15:00

Kick off: Norway Seafood Festival og Siderfestivalen 2026

Arrangement
Oi! Matnettverk
Foredrag

Vi sparker i gang 2026 med en kick-off for Norway Seafood Festival og Siderfestivalen.

Her får du introduksjon til Norway Seafood Festival og Siderfestivalen 2026 og informasjon om årets festivalplaner. Samarbeidspartnere skal fortelle litt om sine roller og hvorfor det er viktig for de å delta. Det blir lett servering av sjømat og tid til mingling. Om du er nysgjerring på festivalene er det bare å melde seg på.

Andre aktiviteter fra denne produsenten:

Ingen hendelser funnet

Andre aktiviteter:

desember

9

tir.

11:30 - 14:30

Orkland
Arrangement
Restaurant

Velkommen til vår tradisjonelle julelunsjbuffet, tirsdag til fredag fra 4. desember – 19. desember!

09 des.
kl. 11:30 - 14:30
10 des.
kl. 11:30 - 14:30
11 des.
kl. 11:30 - 14:30

desember

16

tir.

12:00 - 13:30

Trondheim
Arrangement
Oi! Matnettverk
Foredrag

Tradisjon tro inviterer vi til en uformell nettverkssamling med Oi! Matnettverk før julen setter inn. Vi har holdt av flere bord på julemarkedet i Trondheim, og her kan vi møtes for å nyte litt god lunsj, en kopp gløgg (eller to) og ta en pust i bakken.

16 des.
kl. 12:00 - 13:30

februar

10

tir.

12:30 - 19:00

Trondheim
Arrangement
Oi! Matnettverk
Foredrag

Oi! har bearbeidet innspill fra workshop under Oi! Matnettverkssamling 17. november, og vil dele dette med alle deltakere. Her ligger det masse ideer som kan videreutvikles!

10 feb.
kl. 12:30 - 19:00

mars

21

lør.

11:00 - 16:00

Trondheim
Arrangement

Velkommen til Norway Seafood Festival 2026 – En smakfull feiring av havet! Norway Seafood Festival er en hyllest til den fantastiske sjømaten Norge har å by på! I to dager forvandles Clarion Hotel Trondheim til et pulserende festivalområde fylt med alt det beste fra havet.

21 mar.
kl. 11:00 - 16:00
22 mar.
kl. 11:00 - 16:00

mars

21

lør.

15:00 - 21:00

Trondheim
Arrangement

Velkommen til Siderfestivalen 2026 – Norges nye siderunivers! Siderfestivalen er en helt ny feiring av norsk siderkultur, med produsenter fra Midt-Norge og resten av landet – samlet på Clarion Hotel Trondheim 21.–22. mars, samtidig som Norway Seafood Festival.

21 mar.
kl. 15:00 - 21:00
22 mar.
kl. 13:00 - 12:00