Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
jul - aug
31 - 2
tor. - lør.
Velkommen til Bryggeri Lounge! Inviter dine venner, ansatte eller samarbeidspartnere til en hyggelig samling i Loungen på Bryggerifestivalen! Loungepakke NOK 775 – 5 Oi!-mynter (festivalvaluta) – 1 Limited Edition glass – 1 Matbong til bruk hos våre festivalrestauranter – Reservert sitteplass i Loungen Loungepakke med ølsmaking + NOK 200 Legg til ølsmaking med 4 unike brygg fra ulike bryggeri, presentert av bryggerne selv Kommer dere som en gruppe? Dersom dere er en gruppe, anbefaler vi å legge inn en felles bestilling for å få sitte sammen. Du kan bli satt på bord med andre gjester i Lounge, men vi forsøker å tilpasse så godt som mulig. Hvert bord har plass til 8 personer. Spørsmål angående Lounge rettes til guro@oimat.no
juni
5
tor.
08:00 - 10:30
Velkommen til frokostmøte om rekruttering til matbransjen torsdag 5.juni fra 08.00-10.00!
juli
30
ons.
19:00 - 23:00
2 x 20 år med lidenskap for lokalmat – en kveld du ikke vil gå glipp av!
31
14:00 - 16:00
Velkommen til en lunsjopplevelse utenom det vanlige – der smak, historie og fellesskap møtes ved langbordet langs Nidelven.
16:00 - 17:00
Bli med på en guidet sjokoladesmaking med Iris Martinsen-Aune, gründeren bak Jentene på Tunet - Chocolatier!
august
1
fre.
12:00 - 13:00
Akevitt har lange tradisjoner i Trøndelag som strekker seg tilbake i flere hundre år. Svein Berfjord fra Inderøy Brenneri og Ulrik Bjerkeli fra ØX Bryggeripub og Destilleri har stort fokus på bruk av lokale råvarer i sin produksjon, og å bringe videre den lange og stolte tradisjonen med akevittproduksjon i Trondheim.
mai
28
19:00 - 20:30
Lokalmat handler om ekte historier, akkurat som TikTok. Foredragsholder Amanda lærer deg hva som funker og hvordan du enkelt kommer i gang.
lør.
13:00 - 16:00
Hos Bårdshaug Herregård får du vakre, historiske rammer rundt ditt besøk. Sov, spis og drikk godt.