Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
juli
30
ons.
19:00 - 23:00
I 2025 fyller både Trøndersk Matfestival og To Rom og Kjøkken 20 år – og det feirer vi med stil! Dagen før matfestivalen sparkes i gang, inviterer vi til en spektakulær jubileumskveld spekket med smaker, historier og ekte matglede. To Rom og Kjøkken, en av Trondheims mest anerkjente restauranter, åpner dørene for en eksklusiv feiring hvor hele lokalet tas i bruk for å hylle det beste fra Trøndelag. Kvalitet i alle ledd, råvarer i verdensklasse, og en lidenskap for mat som merkes i hver eneste munnfull. Forvent en utsøkt femretters festmeny, der hver rett er en kjærlighetserklæring til trønderske råvarer og fantastisk kokkekunst. Restauranten har satt sammen en nøye utvalgt drkkepakke som løfter smaksopplevelsen til nye høyder. Denne kan kjøpes på stedet. Dette er 2x20 år med matglede dedikert til dyktige produsenter, kreative kokker – og deg som elsker gode smaker og minnerike opplevelser. Sikre deg plass nå – dette blir en kveld du ikke vil gå glipp av! Praktisk informasjon: For at vi skal kunne gi dere den beste opplevelsen, ber vi om at dere gir beskjed ved bestilling dersom dere ønsker å sitte sammen – oppgi gjerne antall personer i følget. Denne middagen er tilpasset et voksent publikum, men frykt ikke- vi har mange andre aktiviteter som passer barn og unge. Eventuelle allergier må legges inn når du kjøper billetter.
Ingen hendelser funnet
august
lør.
13:00 - 16:00
Hos Bårdshaug Herregård får du vakre, historiske rammer rundt ditt besøk. Sov, spis og drikk godt.
09:00 - 15:30
En urolig verden med krig og tollmurer gjør at vi må produsere mer av maten vi spiser. Selvforsyninga skal opp til minimum 50% innen 2030 sier totalberedskapskommisjonen. Det skal vi få til.
31
tor.
14:00 - 15:00
Norsk eplesider har vært i en voldsom utvikling og vekst i mange år, og nå begynner produksjonen også å ta fart i Trøndelag!
14:00 - 16:00
Velkommen til en lunsjopplevelse utenom det vanlige – der smak, historie og fellesskap møtes ved langbordet langs Nidelven.
16:00 - 17:00
Bli med på en guidet sjokoladesmaking med Iris Martinsen-Aune, gründeren bak Jentene på Tunet - Chocolatier!