Sodd på søndag

Arrangement
Restaurant

Når verdens kokker samles til Bocuse d’Or i Trondheim, ønsker vi å servere Inderøyas nasjonalrett, nemlig Inderøysodd😋 En perfekt søndagsmiddag; Inderøysodd med skjenning fra Røra Bakeri. Serveres mellom kl 12-15.30. Foto: Inderøy slakteri

Inderøysodd er festmat bestående av kjøttboller laget av fårekjøtt og storfekjøtt, kokt fårekjøtt og storfekjøtt i terninger, soddfett og kjøttkraft. Ekte håndverkstradisjoner fra Inderøy, basert på bygdakokkenes oppskrift fra 1938. Produktet har geografisk beskyttet betegnelse som festsodd fra Trøndelag, som garanterer at Inderøy slakteri sitt sodd er produsert etter gammel håndverksmessig tradisjon fra bygdene i Trøndelag. Vi gleder oss til å servere Sodd på søndag!

Andre aktiviteter fra denne produsenten:

Ingen hendelser funnet

Andre aktiviteter:

mai

22

tor.

17:00 - 20:00

Trondheim
Kurs
Guidet omvisning

Bli med Jim-André Stene fra Trøndelag Sankeri på en kunnskapsrik tur i marka! Smak, lukt og lær om hvilke arter og vekster som finnes på våren og hvordan du kan bruke dem til å lage nydelige retter hjemme.

22 mai
kl. 17:00 - 20:00