Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Inderøysodd er festmat bestående av kjøttboller laget av fårekjøtt og storfekjøtt, kokt fårekjøtt og storfekjøtt i terninger, soddfett og kjøttkraft. Ekte håndverkstradisjoner fra Inderøy, basert på bygdakokkenes oppskrift fra 1938. Produktet har geografisk beskyttet betegnelse som festsodd fra Trøndelag, som garanterer at Inderøy slakteri sitt sodd er produsert etter gammel håndverksmessig tradisjon fra bygdene i Trøndelag. Vi gleder oss til å servere Sodd på søndag!
Ingen hendelser funnet
mai
22
tor.
17:00 - 20:00
Bli med Jim-André Stene fra Trøndelag Sankeri på en kunnskapsrik tur i marka! Smak, lukt og lær om hvilke arter og vekster som finnes på våren og hvordan du kan bruke dem til å lage nydelige retter hjemme.