Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Lokalmatmarked med «Smaken av Snåsa» utenfor ARV. - Markedsdag - Salg av kaffe/kake - Underholdningsinnslag fra Musikksprell-gjengen På torget møter du: Amlia Hjort Omlia Dehla Sommerhonning Seterlaget med flere lokale seterprodukt Våg Søndre med kjøtt og sopp Grana Bryggeri sparker det hele i gang med pubkveld fredagskvelden i forveien. Ta turen og overnatt i Snåsa dette helga - du trenger ikke reise langt for feriefølelsen:) Dette er programmet for Snåsa's Trøndersk Matfestival - et sted nær deg hele festivalhelgen: FREDAG 2.6 Nybakte brød og trivelig handel hos ARV lokalmat kl. 10-17 «Spise sammen» samisk tallerken med lokale smaker på Saemien Sijte kl. 11-16 Matglede og sommerutstillingen Nabolaget på Garveriet kl. 11-16 Lokalmat på menyen hos Kafè Midtpunktet kl. 11-18 Pubkveld og Snåsamesterskap i Skotthyll på Grana Bryggeri kl. 18- - Thor står bak bardisken - Rausdamene selger steinovnsbakt pizza og arrangerer mesterskap - Påmelding til skotthyllmesterskapet gjøres til Liv på: 91790427 LØRDAG 3.6 Lokalmatmarked med «Smaken av Snåsa» utenfor ARV kl. 11-14 - Markedsdag - Salg av kaffe/kake - Underholdningsinnslag fra Musikksprell-gjengen kl. 12.00 Nybakte brød og trivelig handel hos ARV lokalmat kl. 10-17 «En titt innom» Snåsa Blomster kl. 09-16 «Åpen butikk» hos Perlen blomster og interiør kl. 10-18 «Gubbe-træff» hos Hjelde Maskinservice kl. 10-14 Lokalmat på menyen hos Kafè Midtpunktet kl. 11-15 Matglede og sommerutstillingen Nabolaget på Garveriet kl. 11-16 Avduking av Kulmin-punkt i Viosen. Filmpremiere. kl. 13.00 SØNDAG 4.6 «Åpen butikk» hos Perlen blomster og interiør kl. 10-18 Matglede og sommerutstillingen Nabolaget på Garveriet kl. 11-16
Ingen hendelser funnet
mai
28
ons.
19:00 - 20:30
Lokalmat handler om ekte historier, akkurat som TikTok. Foredragsholder Amanda lærer deg hva som funker og hvordan du enkelt kommer i gang.
31
lør.
13:00 - 16:00
Hos Bårdshaug Herregård får du vakre, historiske rammer rundt ditt besøk. Sov, spis og drikk godt.
juni
5
tor.
08:00 - 10:30
Velkommen til frokostmøte om rekruttering til matbransjen torsdag 5.juni fra 08.00-10.00!
juli
30
19:00 - 23:00
2 x 20 år med lidenskap for lokalmat – en kveld du ikke vil gå glipp av!
14:00 - 15:00
Norsk eplesider har vært i en voldsom utvikling og vekst i mange år, og nå begynner produksjonen også å ta fart i Trøndelag! Yngve fra Inderøy Mosteri kommer for å fortelle om hvordan det er å gro eple i Trøndelag, hva som skal til for å produsere eple av topp kvalitet for siderproduksjon og presentere noen av sine smaker. Ulrik fra ØX vil fortelle om produksjonen av sider fra eplemost til ferdig vare, hva som gjør norsk og trøndersk sider spesielt og presentere ulike stilarter av sider.