Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Vi inviterer til matfaglig seminar 30. juli, dagen før festivalen åpner, tema er "Med grønn hatt på". Her skal vi skal diskutere matberedskap, myter om mat, problemstillinger og veien til målet!
⏰10.00 📍Britannia Hotel
I 2025 fyller både Trøndersk Matfestival og To Rom og Kjøkken 20 år – og det feirer vi med stil! Dagen før matfestivalen sparkes i gang, inviterer vi til en spektakulær jubileumskveld spekket med smaker, historier og ekte matglede.
⏰19.00 📍To Rom og Kjøkken
Vi ser frem til å samles ved Ravnkloa for åpningsseremonien til Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen. Det blir live musikk, åpningstale, roerne kommer inn, prisutdelinger og felles parade opp til festivalene.
⏰11.00📍Ravnkloa
Eva Nordfjell fra Rørosrein forteller den rike historien til det sørsamiske folket, et urfolk med røtter i Trøndelag, og smak reinsdyrkjøtt laget på samisk vis.
⏰12.00📍ØX Tap Room
Velkommen til en lunsjopplevelse utenom det vanlige – der smak, histore og fellesskap møtes rundt et langbord ved Nidelven. Thomas Borgan og Reneé Fagerhøi tar dere med på en kulinarisk og og sanselig reise langs Europas viktigste pilegrimsleder – fra Santiago de Compostela, via Roma og Jerusalem, frem til Nidaros.
⏰14.00📍Nidaros Pilegrimsgård