Oversiktsbilde Torget 2019 Leiv Aspen

Program 2024

Program Trøndersk Matfestival 2025

ÅPNINGSTIDER 

Torsdag 31. juli kl 11-19

Fredag 1. august kl 11-19

Lørdag 2. august kl 11-17.30

Onsdag 30. juli

Oi! Matseminar

Vi inviterer til matfaglig seminar 30. juli, dagen før festivalen åpner, tema er "Med grønn hatt på". Her skal vi skal diskutere matberedskap, myter om mat, problemstillinger og veien til målet!

⏰10.00 📍Britannia Hotel

Program og billetter

UTSOLGT: Chef's Dinner - 2 x 20 år med lidenskap for lokalmat

I 2025 fyller både Trøndersk Matfestival og To Rom og Kjøkken 20 år – og det feirer vi med stil! Dagen før matfestivalen sparkes i gang, inviterer vi til en spektakulær jubileumskveld spekket med smaker, historier og ekte matglede. 

⏰19.00 📍To Rom og Kjøkken

Torsdag 31. juli

Storslått åpning i Ravnkloa

Vi ser frem til å samles ved Ravnkloa for åpningsseremonien til Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen. Det blir live musikk, åpningstale, roerne kommer inn, prisutdelinger og felles parade opp til festivalene.

⏰11.00📍Ravnkloa

Kurs: Reinsdyr – På Sørsamisk vis

Eva Nordfjell fra Rørosrein forteller den rike historien til det sørsamiske folket, et urfolk med røtter i Trøndelag, og smak reinsdyrkjøtt laget på samisk vis.

⏰12.00📍ØX Tap Room

Les mer og finn billetter

Pilegrimslunsj: Fra Santiago de Compostela til Nidaros

Velkommen til en lunsjopplevelse utenom det vanlige – der smak, histore og fellesskap møtes rundt et langbord ved Nidelven. Thomas Borgan og Reneé Fagerhøi tar dere med på en kulinarisk og og sanselig reise langs Europas viktigste pilegrimsleder – fra Santiago de Compostela, via Roma og Jerusalem, frem til Nidaros. 

⏰14.00📍Nidaros Pilegrimsgård

Les mer og finn billetter

Fredag 1. august

Lørdag 2. august