Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen kan tilby unike mat- og drikkeopplevelser under våre festivaler. Her kan du delta på ekslusive Brewers Brunch i vår splitter nye to-etasjes lounge inne på Bryggerifestiavalen - bedre utsikt over arrangementene finnes ikke!
Flere arrangementer er nå utsolgt, men vi har noen få plasser igjen på utvalgte kurs, og på vår helt unike Guidede juileumsløype!
Se oversikten over arrangement og kjøp billetter her.
For første gang kan du nyte et bedre måltid fra vår 2-etasjes Lounge!
Bli med på en unik matopplevelse hvor lokalmat og brygg kombineres i en 3-retters meny. Tollbua står bak all kokkeleringen for anledningen, og vi plukker ut brygg som passer til rettene. Obs. Fredag er utsolgt men vi har noen få billetter igjen på lørdag.
📍Lounge, Bryggerifestivalen
Bryggerifestivalen bygger i høyden med lounge på to etasjer! Obs. om du vil være sikret plass i andre-etasje må du booke "Brewers Brunch" eller "Lounge med Ølsmaking".
📍Bryggerifestivalen, Torvet
Bli med vår kunnskapsrike guide, Gunn Solberg, på en inspirerende matvandring til fem utvalgte jubileumsprodukter. Her får du møte produsentene, høre historiene og selvfølgelig smake!
Du kan velge mellom 3 ulike matløyper, og én av dem inkluderer alkohol (20-årsgrense).
📍Festivalområdet
Gin? Den drikker man vel bare sammen med tonic, eller i en fancy cocktail? Nei, på dette kurset med Myken Destilleri vil du få høre om måter å drikke gin på som du helt sikkert ikke har prøvd før!
📍ØX Tap Room
I 2025 fyller både Trøndersk Matfestival og To Rom og Kjøkken 20 år – og det feirer vi med stil! Dagen før matfestivalen sparkes i gang, inviterer vi til en spektakulær jubileumskveld spekket med smaker, historier og ekte matglede.
📍To Rom og Kjøkken
Velkommen til en lunsjopplevelse utenom det vanlige – der smak, histore og fellesskap møtes rundt et langbord ved Nidelven. Thomas Borgan og Reneé Fagerhøi tar dere med på en kulinarisk og sanselig reise langs Europas viktigste pilegrimsleder!
📍Nidaros Pilegrimsgård
Bli med på en guidet smaking med Iris Martinsen-Aune, gründeren bak Jentene på Tunet - Chocolatier. Vi starter med rå 100 % kakao og smaker oss gjennom sjokoladepaletten – fra rene sjokolader til prisvinnende, fylte, håndlagde sjokoladebiter.
Bli med på en reise som vil gjøre hverdagen lettere for et liv med cøliaki. 'Cøliakikokken' gir grunnleggende tips og råd for å lykkes med glutenfri bakst – både til hverdag og fest!
På dette kurset vil du få høre litt av historien om norsk whisky - hvor og hvordan den lages, og hva som gjør den spesielt god. Du vil forstå hvordan verdens enkleste oppskrift - vann, gjær, og maltet bygg - kan resultere i spritverdenens mest komplekse og mangefasetterte drikk.