Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Trøndersk Matfestival er et sammensatt arrangement hvor det blant annet er mulig å delta på eksklusive arrangementer som Chef's Dinner hos To Rom og Kjøkken, Pilegrimslunsj med Thomas Borgan og Reneé Fagerhøi eller spennende kurs med noen av regionens beste produsenter.
Se oversikten over alt du kan melde deg på under Trøndersk Matfestival 2025 nedenfor.
juni
05
tor.
Velkommen til frokostmøte om rekruttering til matbransjen torsdag 5.juni fra 08.00-10.00!
juli
30
ons.
En urolig verden med krig og tollmurer gjør at vi må produsere mer av maten vi spiser. Selvforsyninga skal opp til minimum 50% innen 2030 sier totalberedskapskommisjonen. Det skal vi få til.
2 x 20 år med lidenskap for lokalmat – en kveld du ikke vil gå glipp av!
31
Norsk eplesider har vært i en voldsom utvikling og vekst i mange år, og nå begynner produksjonen også å ta fart i Trøndelag!
Velkommen til en lunsjopplevelse utenom det vanlige – der smak, historie og fellesskap møtes ved langbordet langs Nidelven.
Bli med på en guidet sjokoladesmaking med Iris Martinsen-Aune, gründeren bak Jentene på Tunet - Chocolatier!
august
01
fre.
Akevitt har lange tradisjoner i Trøndelag som strekker seg tilbake i flere hundre år, hvordan går det med denne tradisjonen i dag?
Kurset er en innføring i prosjektet "Våre besteforeldres kjøkken" – et prosjekt som gir deg mulighet til å lære om norske mattradisjoner, lage mat og lære om frivillige organisasjoner sin rolle i vårt samfunn. Et kurs om hvordan bruke ABC for god psykisk helse til å gjøre noe sammen, gjøre noe aktivt og noe meningsfylt for deg selv og andre.
Det å få diagnosen cøliaki kan for mange være utfordrende og by på en humpete reise. Gjennom denne timen vil jeg ta dere med på en reise som vil gjøre hverdagen lettere for et liv med cøliaki.
Fruktdestillat, eller eau de vie, er en spennende kategori brennevin med lang historie i Europa.