Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Bli med på et spennende og lærerikt bakekurs med Eidum Gårdsbakeri, som er drevet av Solvår Reinsberg på Stjørdal. Solvår har forvandlet driftsbygningen på hjemgården til et ekte håndverksbakeri som hun har drevet i 13 år. Nå kan du lære og få tips fra ei som virkelig kan brødbakst. På kurset vil du lære hemmeligheten bak godt brød, både med surdeig og med gjær, og få innsikt i triksene for å få til gode brød hjemme. Du vil få smake på ulike typer brød og lære om forskjellige varianter av mel og helkorn. Kurset vil lære deg om norsk håndverk og tradisjon – og hvilke teknikker som er viktige for å få til gode hjemmebakte brød. Solvår deler noen av sine beste oppskrifter, som du kan ta med deg hjem til eget kjøkken. Ta med deg spørsmål og utfordringer fra egen brødbaking og bli med Eidum Gårdsbakeri på et jordnært kurs i brødbaking.
Ingen hendelser funnet
oktober
30
tor.
12:30 - 16:00
Velkommen til et mini-seminar om bærekraft hvor du i tillegg til en fantastisk lunsj, også blir servert noen av høstens beste råvarer. Tilberedt av Årets Kokk konkurrent, Eli Anne Sundset, og noen utvalgte ungdomsskoleelever.
16:30 - 18:00
Lær om sider fra Pommelier Yngve Henriksen og Sommelier Hendik Dahl Jahnsen!
november
1
lør.
18:30 - 22:30
Viltaften på Bårdshaug Herregård: Trøndelags beste råvarer, kortreist og sesongbasert. En unik matopplevelse med historisk atmosfære.
17
man.
13:00 - 20:00
I denne samlingen skal vi se på hvordan regioner og aktører har jobbet sammen for å oppnå mål. Vi utfordrer tankesett og lærer av hverandre med et mål frem mot Nasjonaljubileet 2030. Samlingen avsluttes med en fantastisk middag i Palmehaven på Britannia i regi av RM elever.
desember
4
11:30 - 14:30
Velkommen til vår tradisjonelle julelunsjbuffet, tirsdag til fredag fra 4. desember – 19. desember!